FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA

FOTO Christoph Daum și noul transfer al Stelei privesc din tribună meciul roș-albaștrilor cu Viitorul » Cum se evită bișnița la Ovidiu

Foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor) +9   FOTO
Foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2016 19:49

Viitorul și Steaua joacă în această seară într-un meci din etapa a doua a Ligii 1, de la ora 20:30, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

La meci asistă și selecționerul României, Christoph Daum, iar alături de el stă  Bogdan Mitrea, jucătorul transferat în acestă săptămână de Steaua. Fundașul de 28 de ani a venit sub formă de împrumut de la Ascoli.

Christoph Daum și-a făcut un obicei din a participa la mai multe meciuri din Liga 1 pentru a urmări fotbaliști români și nu numai. Neamțul e deschis și pentru a naturaliza jucători străini. Unul dintre ei ar putea fi chiar Harlem Gnohere, cel care a răspuns afirmativ unei eventuale naturalizări. VEZI DETALII AICI

Fostul mare tenisman Ilie Năstase a venit alături de Ciprian Marica, fostul atacant al Stelei, în aceeași mașină.

La ora 19:00 s-au redeschis casele de bilete

Pentru că au mai rămas 400 de tichete nevândute pentru acest meci, oficialii Viitorului au decis la ora 19:00 să redeschidă casele, iar oamenii s-au îngrămădit și pentru aceste bilete. Printre aceștia s-au infiltrat și jandarmi în civil pentru a veghea să nu se facă bișniță. (FOTO)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 August 2016, 03:42

Ce articol prost !!!...cum sa l alaturi pe Mitrea cu Daum ?...unul a venit sa munceasca altul doar sa priveasca...ce valoare are Mitrea sa stea langa Daum ...a stat langa Jiji ...pozele sunt bune ...

bakunin
bakunin  •  01 August 2016, 00:11
Postat de antishtoia pe 31 Iulie 2016, 22:02

Cine e mitrea asta? Ftare, cum ajunge o giurumea la ***, gata ***. Raman uimit de toate asa zisele opinii alke asa zisilor ziaristi: mama, cae a facut chirpiciu? Mama ce tare e pitrea...! Sa nu uitam ca asa au procedat cu toate *** piperatului sheppard! Vladiator s/a dovedit a fi doar o amarata de bobina arsa, marele rusescu - tranta, puternicul keseru - mai slab ca un castravete bulgaresc, ... Dar nu conteaza, daca a fost la fecesebea... ejucator. POate fi, dar nu de fortbal; toti cei plecati de pe pajiste sunt doar carne de post la arabi!

Brandul Steaua innobileaza, in timp ce dinamauie isi omoara jucatorii dopandu-i :)))))

icstream
icstream  •  31 Iulie 2016, 23:45

Tanase e o petarda... n-ai valoare daca in situatie de 1-1 cu portarul o dai in craci. Asta e genul de fotbalist care are nevoie de 1 milion de suturi la poarta ca sa dea un gol. Gen Marica, Daniel Niculae, Bogdan Stancu, etc... Nu ne trebuie unu' ca Hagi, ne trebuie unu ca Mutu (in afara de problemele lui).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează