FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA FANTASTICĂ

FOTO Cine a fost cel mai bun jucător al etapei cu numărul 5 din Echipa Fantastică » Cum arată Echipa Ideală și cine sunt câștigătorii premiilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 10:27

FC Botoșani a trecut peste despărțirea de Golofca și rămâne în continuare liderul Ligii 1. Au găsit un nou star în persoana lui Lorand Fulop, cel mai bun jucător al etapei cu numărul 5.

Echipa Ideală

Remiza albă obținută de FC Voluntari în deplasarea de pe terenul campioanei le-a adus ilfovenilor 3 jucători în Echipa Ideală a etapei. Punctajul total al echipei a fost de 75 puncte.

Echipa Favoriților

Doar Gnohere și Alexandru Ioniță au confirmat așteptările participanților și au prins ambele echipe. Punctajul total al echipei a fost de 110 puncte.

Câștigători

Gabor Balint a avut în echipă 4 marcatori, printre care și căpitanul Alexandru Ioniță. Cele 94 de puncte acumulate i-au adus marele premiu al etapei, în valoare de 600 de lei. Podiumul a fost completat de Zabudnenco Gabriel, cu 93 de puncte, și Forro Balint, cu 90 de puncte. Aceștia au câștigat 400, respectiv 200 de lei.

Intră ACUM și fă-ți schimbările pentru etapa cu numărul 6. Mai ai doar câteva ore la dispoziție!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
597580280631727
Gigi Popescu  •  22 August 2017, 17:38

Pe Anatole Abang de la Astra il introduceti in lot?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează