FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA (AZI, 21:00, GSP.RO, DIGI1, LOOK TV)

FOTO Cine pe cine rade? » După duelul din Derby, unul din cei doi antrenori ar putea fi demis: Steaua a ajuns la 5 puncte de Tg. Mureș

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 00:00

Stoican și Gâlcă și-au permis clipe de relaxare jucînd fotbal în aceeași echipă, după ce s-au bărbierit împreună în cadrul unei acțiuni publicitare.

Diseară, se vor lupta pînă-și vor scoate ochii în Derby de România, ieri, s-au bărbierit împreună și au jucat fotbal în aceeași echipă. Flavius Stoican, 38 de ani, și Costel Gâlcă, 43 de ani, au zîmbit pentru ultima oară înainte de marea confruntare.

Antrenorii au fost colegi de formație în cadrul unui meci-spectacol din cadrul "Maratonului de 24 de ore de fotbal fără roșu". Echipa celor doi, din care a făcut parte și Didi Prodan, și-a subordonat adversarul, scor 8-1.

Stoican a dat gol și a celebrat de parcă a fost în Champions League. Gâlcă a înscris chiar din pasa dinamovistului adversar diseară.

Cei doi au conlucrat pe teren, au arătat că pot fi contracandidați pentru mult mai tinerii lor elevi, dacă s-ar pune problema. "Bravo, Costele, așa te vreau!", a strigat, amuzat, Flavius, care a continuat: "Așa vor fi și «cîinii» mei duminică". A primit un zîmbet din partea lui Costelinho.

Stoican a fost ieri dezinvolt încă de la conferința de presă. A sosit ascultînd muzică, "Paraziții", la maximum, avea mișcările de rap ale lui N'Doye, și-a bătut cu palmele în masă: "Ce sînteți așa serioși? Hai, la meci, de-abia aștept! Încerc să-mi iau energia de unde pot. Nu e ușor să nu fii ajutat de oameni, așa că-mi găsesc energia în jucători. Vreau să mă uit în ochii lor la finalul meciului și să nu avem reproșuri de făcut".

Ce a spus Stoican:
- "Dăm drumul la cîini! Dinamo va fi așezată bine tactic, vom fi atenți la absolut orice pe teren. Am încredere că atacanții mei vor marca. Mijlocașii nu vor pierde duelurile unu la unu la centrul terenului. Fundașii nu vor lăsa spații adversarului, portarul va face o partidă mare, deși mi-aș dori să șomeze. Iar cei ce vor intra pe parcurs vor face diferența"
- "Am văzut încrîncenare la antrenamente. Sar ghetele, apărătorile, jambierele, trebuie să fiu atent la jucători fiindcă e motivație imensă. Ar vrea să joace toți, și eu aș intra pe teren!, păcat că se joacă doar 11 contra 11"
- "Steaua e sub presiune, noi nu. Ea dacă nu învinge cu noi, pierde titlul. Noi jucăm pentru Dinamo, pentru fanii noștri, nu pentru ASA. Jucătorii mei sînt ai dracu' de motivați!"

Ce a spus Gâlcă:
- "Cu Stoican m-am înțeles foarte bine în aceeași echipă, dar după Derby, sper ca eu să fiu cel fericit și învingător"
- "Va fi un meci crîncen, vom face tot posibilul să cîștigăm. Nu mai depindem de noi la titlu, ci de ASA. Dar trebuie să învingem Dinamo"
- "Presiunea va fi pe Tîrgu Mureș, această echipă e acum favorită la titlu. Însă noi trebuie să cîștigăm toate meciurile pentru a mai putea spera la campionat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vap_andrei
vap_andrei  •  03 Mai 2015, 19:13

Vreau să ne înfrățim - steliști cu dinamoviști! Să facă egal Steaua cu Dinamo și să plece amândoi!

rangers94
rangers94  •  03 Mai 2015, 15:11

Doi *** intr-o tara de *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ddd_bv
ddd_bv  •  03 Mai 2015, 12:50

Prefer sa pierdem si sa zboare stoican.....ASA e campioana oricum...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează