FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO » CSU Craiova își întreabă fanii cum ar trebui să abordeze partida cu FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 22:57

Războiul dintre FCSB și CSU Craiova a continuat și astăzi, oficialii celor două formații continuând declarațiile acide de la distanță. 

Conflictul a escaladat și mai mult în ultimele 24 de ore, ajungându-se chiar ca Gigi Becali să reclame echipa olteană la Comisia de Disciplină, nemulțumit de faptul că Gheorghe Mulțescu a utilizat mai mulți juniori  în partida cu Viitorul de duminica trecută, pierdută cu 0-1. 

În perspectiva meciului dintre FCSB și CSU Craiova, care urmează să se întâlnească în ultima etapă, oficialii olteni au publicat un sondaj pe site-ul oficial, în care își întreabă suporterii cum vor să abordeze partida cu roș-albaștri de sâmbătă. 

ireal

50% dintre cei care au votat până acum sunt de părere că Mulțescu ar trebui să utilizeze titularii în meciul cu FCSB și să atace victoria. 

  • FCSB  - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.  

Citește și: Incredibil! Gigi Becali îi face echipa lui Miriuță pentru meciul cu Viitorul » Noi contre cu CSU Craiova + Detalii despre situația lui Reghecampf

Oltenii continuă războiul cu Becali: "Drama e că azi, în fața FCSB-ului, nu mai stă nimeni drept. Nici măcar «Finul»" » Informații de ultimă oră despre "11"-le oltenilor pentru meciul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
balauru48
balauru48  •  10 Mai 2017, 14:38

Au intrat fecesebistii pe site si voteaza ca nebunii :))

854605894625108
Silviu Apostol  •  10 Mai 2017, 13:17

Sa ajungi sa-ti intrebi fanii cum sa joci contra unei alte echipe , arata *** conducerii acestui club ! Asta dovedeste ca acest club de partid nu are ce cauta intr-o competitie normala !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

221905984976005
Iulian Mihalcea  •  10 Mai 2017, 11:35

Cea mai buna echipa, sa-i spulberam ! FORTA STIINTA !!!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează