FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Cum încearcă Dică să treacă peste criticile lui Gigi Becali » Mesajul afișat de antrenor pe WhatsApp

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 09:11

Dică şi-a pus la statusul de WhatsApp un mesaj prin care încearcă să-şi găsească resurse de energie suplimentare înaintea returului cu Plzen, de miercuri. 

Aflat înaintea unui mare examen în calitate de antrenor principal, calificarea în play-off-ul Champions League, Nicolae Dică resimte din plin presiunea şi miza uriaşe ale meciului retur cu Viktoria Plzen. Echipa lui e în dificultate şi pleacă având a doua şansă după rezultatul de marţea trecută, 2-2 pe Arena Naţională.

Acest lucru, dar şi criticile patronului şi ale presei l-au determinat pe tehnicianul roş-albaştrilor să apeleze la metode originale prin care să caute să se motiveze suplimentar şi să se încarce cu energie pozitivă.

La profilul aplicaţiei de Whatsapp, Dică şi-a pus în loc de o fotografie, un citat din Arnold Palmer. Un mesaj care pare că i se potriveşte perfect lui, dar şi situaţiei complicate în care se regăseşte înainte manşei secunde cu vicecampioana Cehiei.

"Mereu fă tot ce poţi, chiar şi atunci când toate şansele sunt împotriva ta". Acestea sunt rândurile pe care le-a ales Dică să-l "însoţească" în analiza şi în tot ceea ce înseamnă pregătirea confruntării de mâine, de la Plzen. Pentru calificare, FCSB are nevoie de victorie, la orice scor, sau de un rezultat de egalitate, dar cu cel puţin 3 goluri marcate de către Gnohere şi compania.

04 mesaj dica

37 de ani
are Dică, vârstă la care şi Olăroiu reuşea să o califice pe FCSB în grupele Champions League, în vara lui 2006

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dtdr
dtdr  •  01 August 2017, 22:24

Nu inteleg antrenorii care semneaza cu FasCSB. Aceasta echipa nu seamana cu ce a fost candva Steaua. Este condusa de un clown, care a umilit toti antrenorii pe care i-a avut. Cu toate astea mai sunt fraieri care musca. La FasCSB nu se poate afirma nici un antrenor. Dica este si el unul care a facut istoria la Steaua si vine cerescatorul de animale *** sa-i faca echipa ( nu numai lui, la toti ) !! ESTE INJOSITOR, cand unul care confunda mingea de fotbal cu, casul de oaie si-i paralel cu fotbalul si il are pe mm, care-i canta-n struna, ca altfel zboara, se poarta cu antrenorii ca si cu niste ***. Totusi se duc la umilinta. O merita ! Pacat de ei ca n-au minte !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  01 August 2017, 19:44

sa fiti blajiniTARLA nomada si nu ridicati capul cand stati CAPRE sa nu le dati idei cehilor,nici pe vine sa nu stati,diaconii se roaga pentru voi....

andy_2008
andy_2008  •  01 August 2017, 13:21

Daca isi da demisia dm Dica ,ar fi bine!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează