FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FOTO Dan Petrescu nu s-a putut abține! Ce a făcut în debutul partidei cu FCSB: "Așa ceva n-am mai văzut!"

Captură TV Telekom Sport +4   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 21:12

Dan Petrescu (50 de ani) a sărit la gâtul arbitrului Istvan Kovacs încă din primele minute ale partidei cu FCSB, de pe Arena Națională.

Istvan Kovacs a acordat o lovitură liberă la mijlocul terenului pentru FCSB în minutul 4, moment în care antrenorul ardelenilor a sărit de pe bancă pentru a-i cere socoteală.

Câteva secunde mai târziu, "Bursucul" i-a cerut din nou explicații "centralului" pentru o altă decizie care n-a fost pe placul lui: "Așa ceva n-am mai văzut!", a exclamat tehnicianul, care s-a și închinat.

Până la momentul redactării acestui articol, Dan Petrescu n-a fost avertizat de Istvan Kovacs, însă dacă va mai continua cu protestele probabil se va întâmpla acest lucru.

Vezi și: FOTO Scenografie 3D realizată de suporterii FCSB » O nouă trimitere către "Steaua"

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (6)
ucluj2011
ucluj2011  •  30 Aprilie 2018, 10:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 Aprilie 2018, 09:03

e urat ca in loc sa antreneze, Danut se tine de cioace! aseara arbitrajul a fost bun! petrescu sarea de pe banca inca dinainte de primul fluier, in pauza, la offside-uri, cand trecea cate o pasare in inaltul cerului! nu vede ca nu antreneaza nimic si e greu sa castigi campionatul la mica ciupeala! nu vede ca cfr nu joaca nimic! daca are noroc sa dea 1 gol, maxim 2, *** in poarta nenica! eh, uite ca nu merge intodeauna asa! bine ca are ce are cu "albitru"! cand o sa ajunga in cupele europene, sa o creada el ca o sa le mai zica de morti si raniti fara consecinte grave!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

126791918017681
Danezul Gramada  •  30 Aprilie 2018, 08:29

***, ***. Un circar care câștigă numai din penalty, mai nou acum *** de Mureșan vrea să câștige la masa verde. O sa câștige la măsa *** ăsta parsiv. Bursuculee, când erai la *** Urziceni nu ai sărit la gatul arbitrilor în meciul cu Dinamo. Antrenor de lumea a treia, ce performante ai ca antrenor,? Toți își aduc aminte de Prunea în 1994 dar de tine circarule care ai ratat penalty cu Suedia nu-și aduce aminte nimeni?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează