FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VOLUNTARI 5-0

FOTO Decizie GREȘITĂ a tușierului la CFR - Voluntari! Ardelenii au avut un gol anulat aiurea

Captura TV Digi Sport
Captura TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 22:13

CFR Cluj a demolat-o pe FC Voluntari, scor 5-0, într-un meci în care George Țucudean a marcat de 3 ori. Scorul putea fi și mai mare, însă ardelenii au avut un gol anulat eronat.

Omrani a punctat la 1-0 în prelungirile primei reprize, însă George Găman a anulat reușita atacantului francez, care transformase fără probleme.

Ce-i drept, "centralul" s-a luat după semnalizarea lui Gabriel Stroe, care a ridicat fanionul fără ezitare, deși francezul era în poziție regulamentară.

Reluările au demonstrat clar că Omrani se afla în poziție regulamentară. Spre norocul tușierului decizia nu a afectat în niciun fel câștigătoarea jocului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
comiflo
comiflo  •  01 Decembrie 2018, 08:28
Postat de vnelu02 pe 01 Decembrie 2018, 06:01

"însă George Găman a anulat aiurea fanionul şi a anulat reuşita atacantului francez". Retardaţii la datorie, elucubraţii tipic gsp-iste.

Oare mai citeste cineva articolul inainte de a-l posta?!

vnelu02
vnelu02  •  01 Decembrie 2018, 06:01

"însă George Găman a anulat aiurea fanionul şi a anulat reuşita atacantului francez". Retardaţii la datorie, elucubraţii tipic gsp-iste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează