FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

FOTO EXCLUSIV Cel mai emoţionant moment pentru Nicolae Dică la debutul pe banca FCSB » Imaginile surprinse de fotoreporterul Gazetei

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +4   FOTO
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2017 10:27

După 90 de minute trăite la intensitate maximă, Nicolae Dică a fost luat în brațe de fiul său la finalul partidei cu FC Voluntari, câştigată de FCSB cu 2-1.

"Trebuie să recunosc, am mari emoții", spunea noul antrenor principal al vicecampioanei, sâmbătă dimineață. Iar emoțiile s-au văzut pe întreaga durată a partidei cu Voluntari.

Dică a ieșit cu dreptul pe gazonul Arenei Naționale, iar 10.000 de fani i-au scandat numele ca la golurile de poveste pe care le reușea în Champions League cu Dinamo Kiev.

În timpul partidei de duminică seară, Dică nu s-a așezat deloc. Îmbrăcat în pantaloni și-un tricou albastru închis, fostul decar din Ghencea a stat non-stop cu gura pe jucătorii săi.

I-a coordonat în teren, i-a chemat la margine ori de câte ori a fost cazul, a țipat la ei, a gesticulat nervos și-a aruncat o sticlă cu apă la ratările incredibile ale puștiului Man. Și, culmea!, tot Man l-a salvat la primul meci pe banca Stelei.

Starea de tensiune a atins punctul maxim în minutul 90. "Dicanio" se uita disperat spre cronometrul de pe cubul uriaș din centrul stadionului și își ținea mâinile încrucișate, așteptând o minune. Centrare perfectă a lui De Amorim, deviere inteligentă cu capul a lui Teixeira spre Dennis, iar atacantul de 18 ani pune fruntea la bătaie și-l învinge pe Balauru: 2-1!

Arena Națională "explodează", crainicul strigă din toți plămânii "Gooool!", iar Dică se bucură în sfârșit. Strânge tare pumnii și face semnul victoriei către cei din tribuna 1.

Găman fluieră, steliștii fug cu toții spre Man și-l felicită. Un puști îi sare în brațe lui Dică la mijlocul terenului și-l strânge cu toată forța unui copil de 12 ani. "Bravo, tati!".

Marco Andrei, băiatul lui Dică, n-a putut să stea în fața televizorului la primul meci al tatălui său pe banca steliștilor. După ce s-a terminat meciul, a intrat repede pe gazon și-a luat părintele de mână și-au mers împreună la galerie.

Imaginea e surprinsă de fotoreporterul Gazetei, Cristi Preda! Dică îl pupă pe creștet pe Marco, în fața suporterilor din peluză, într-o seară specială, care marchează debutul ca "principal" al tatălui la echipa unde a scris istorie ca jucător. 

"Am crezut până în ultimul moment că vom câștiga acest meci, chiar dacă am făcut-o abia în minutul 90+2! Important e că am reușim să luăm cele trei puncte și să ne bucurăm alături de suporteri" Nicolae Dică, antrenor FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
bigd
bigd  •  18 Iulie 2017, 14:04
Postat de bakunin pe 18 Iulie 2017, 13:02

Salutare! ai fost la antrenamentul de ieri?

:)))))

bakunin
bakunin  •  18 Iulie 2017, 13:02
Postat de catalynn pe 18 Iulie 2017, 12:17

Bine ma nu te spun atunci, nu de alta dar chiar sa raman doar cu Juliusmad, Satyricon, Tanava si Ares123 nu are niciun farmec. Deci rau cu rau, dar mai rau fara rau! :-)))) In plus "moare" si Palnie :-))))

Salutare! ai fost la antrenamentul de ieri?

bakunin
bakunin  •  18 Iulie 2017, 13:01
Postat de juliusmad pe 18 Iulie 2017, 11:52

:)))))) uite, ia un like de la mine. e prima oara cand lasi un comentariu civilizat

Nu-i prima oara, a avut si aseara cateva :)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează