FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

FOTO EXCLUSIV Consolare după derby » Unde a fost surprins un dinamovist criticat! Și un stelist a procedat la fel după un meci

Jeremy Bokila
Jeremy Bokila

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 00:36

Jeremy Bokila, atacantul adus de Contra la Dinamo în această toamnă, după ce în prealabil semnase și apoi reziliase cu CFR, a vrut să se consoleze cu un kebab după înfrângerea roș-albilor în fața marii rivale, 0-1.

Chiar la miezul nopții, la nici două ore de la terminarea partidei, congolezul a fost surprins în zona Pieței Romane, în fața unui restaurant cu specific turcesc.

Bokila nu a avut însă parte de sorți de izbândă, restaurantul terminându-și programul cu puține momente înainte.

În ciuda semnelor disperate pe care Bokila le-a făcut către un angajat care se afla înăuntru, restaurantul nu s-a mai deschis pentru el, iar congolezul s-a văzut nevoit să-și încerce norocul în altă parte. Atacantul criticat de Mutu s-a urcat pe scaunul din dreapta al unei mașini parcate neregulamentar, pe trotuar, aceasta demarând în trombă pentru a scăpa de ochii curioșilor.

Bokila a fost introdus în minutul 58 al derby-ului cu FCSB, neavând însă nicio realizare. După meci, acesta a fost criticat de directorul general Adrian Mutu (detalii, aici)

Un stelist l-a copiat

Exemplul lui Bokila nu e singular. A fost copiat de un rival de la FCSB, dar după alt meci. Portughezul Artur Jorge s-a relaxat după meciul amical cu Academica Clinceni de acum 3 saptămâni într-un fast-food din Dristor. Artur nu s-a aflat în lot pentru derbyul cu Dinamo.


Click pe imagine pentru zoom

Citește și: Mutu a pus tunurile pe un jucător după deziluzia cu FCSB, 0-1: "Așa nu merge, nu e ok cum joacă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
642817982566246
Grigore Todoran-mihalcu  •  25 Septembrie 2017, 16:57

SCHIMBURILE LUI CONTRA A DEREGLAT ECHIPA,DUPA CARE A FOST AVANSAT LA NATIONALA.POATE IL DUCE PE NISTOR LA NATIONALA.

101586027260725
Ion Brad  •  25 Septembrie 2017, 13:24

Deci l-a copiat in avans cu 3 saptamani? :))))=))) dude=)))calatoria in timp este posibila.

vicol_vali
vicol_vali  •  25 Septembrie 2017, 05:55

Lasă-ne cu marele Nedelcu, ce brânci la Romera!!!! MM, ce coregrafie, m-a luat pe șira spinării.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează