FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

FOTO EXCLUSIV E dorit de "câini" și e rivalul FCSB, dar anunță: "Steaua n-are cum să rateze titlul"

Foto: Raed Krishan +7   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 21:14

Fundașul dreapta Tiago Lopes (28 de ani) se află în ultimele săptămâni de contract cu CFR Cluj și are diverse oferte de a-și continua cariera, fie în Liga 1, fie în străinătate.

Unul dintre cei mai buni străini din campionatul intern a recunoscut că este în atenția lui Dinamo, dar nu exclude nici posibilitatea de a continua în Gruia. Visul său cel mai mare e să joace alături de fratele său geamăn, Helder, în La Liga, acolo unde acesta din urmă evoluează.

"CFR e o variantă, dar aștept o ofertă foarte bună pentru că trebuie să mă gândesc la familia mea. Și la Dinamo e lume bună. Să vedem încotro o voi apuca. Sau poate găsesc ceva afară.

Fratele meu Helder mă ajută, ar fi fantastic să putem juca în aceeasi echipă. Vă dați seama ce forță am aduce, eu fundaș dreapta, el fundaș stânga. Este cel mai bun frate din lume și sper să fiu alături de el cât mai devreme".

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor ce poate fi citit mâine integral în ediția print, lusitanul a vorbit și despre lupta la titlu. Consideră că Viitorul a fost cel mai greu oponent din Liga 1, dar este de părere că "Steaua sau FCSB, cum s-o numi, va câștiga campionatul. N-are cum rata titlul. Are lot numeros, de calitate, dacă nu merge unul, intră altul care poate face diferența".

Interviul integral poate fi citit în Gazeta Sporturilor de mâine și pe platforma digitală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Aprilie 2017, 10:47
Postat de blatistu49 pe 19 Aprilie 2017, 22:48

da lotul FCSB u e valoros umflat cu blat si ***

Si e mai bine dezumflat, ca haita care visa trei trofee?...

899920096740351
Cello Viorrin  •  20 Aprilie 2017, 08:19

????

para.para
para.para  •  20 Aprilie 2017, 00:56

"..... e rivalul FCSB, dar anunță: "Steaua n-are cum să rateze titlul". - bai gigistilor, voi vedeti ce scrieti?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează