FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Feroezul extravagant » Kaj Leo i Bartalsstovu, noul transfer al lui Dinamo, face show pe reţelele de socializare

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2016 00:00

Fotbalistul de 24 de ani, care a semnat pe un an şi jumătate, a umplut pagina personală de imagini amuzante, controversate şi filmuleţe colorate

Dinamo s-a întărit în ofensivă cu cel mai exotic transfer posibil. Kaj Leo i Bartalsstovu, mijlocaş şi atacant din Insulele Feroe, a semnat ieri un contract pe un an şi jumătate cu trupa din Ştefan cel Mare.
Fotbalistul în vîrstă de 24 de ani este internaţional feroez, 7 selecţii pînă acum în "naţionala" care ne-a fost adversară în preliminariile Euro. Şi e primul jucător din ţara insulară care va evolua în Liga 1! El a jucat ultima oară la Levanger, în divizia secundă din Norvegia!

Activ pe Facebook

Bartalsstovu a fost felicitat de conaţionali pe reţelele de socializare, mutarea fiind văzută drept una de mare efect pentru fotbalul feroez. O pagină de Facebook pe care Kaj Leo face spectacol cu poze extravagante.

Astfel, acesta apare în ipostaze neobişnuite alături de un coleg de la "naţională", Arnbjorn Hansen, alături de o explicaţie neortodoxă, "Kinky chill la Hotelul Hilton". În plus, fotbalistul are filmuleţe colorate alături de colegii şi prietenii săi, dar şi poze la pescuit, o activitate obişnuită în Insule.

102 partidea jucat Bartalsstovu pentru Vikingur în campionatul feroez, reuşind 23 de goluri

Al doilea cel mai titrat din lot :)

Bartalsstovu este al doilea cel mai titrat dinamovist. Are două Cupe ale Insulelor Feroe în palmares, singurul care îl depăşeşte dintre "cîini" fiind portarul Cerniauskas, trei titluri şi o Cupă a Lituaniei cu Ekranas. După plecarea lui Cosmin Matei, cei doi au rămas singurii din lotul lui Dinamo care au cucerit măcar un trofeu! (Vlad Nedelea)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
gannicus2014
gannicus2014  •  02 Februarie 2016, 09:32
Postat de 60old pe 02 Februarie 2016, 09:26

Dupa poza din stanga........inteleg de ce a ajuns la dinamo :))

e 'la primire' , si-a luat pozitia patrupeda ... dinamovist autentic

60old
60old  •  02 Februarie 2016, 09:26

Dupa poza din stanga........inteleg de ce a ajuns la dinamo :))

grandetorito
grandetorito  •  02 Februarie 2016, 20:49

Bartalsstovu si Cerniauskas SUNT SINGURII DIN LOTUL LUI dinamo CARE AU CUCERIT MACAR UN TROFEU IN VIATA LOR! AHAHAHAHAHA!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează