FOTBAL  »  Superliga  »  CADOURI

FOTO Gest frumos al lui Denis Alibec! A făcut cadouri pentru 70 de orfani, cărora le-a pregătit o mare surpriză de Moș Nicolae

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 13:19

Denis Alibec și mama sa n-au uitat de copiii orfani cărora le-au pregătit o surpriză pentru Moș Nicolae. 

Au făcut cadouri pentru cei 70 de puști, au adus un grup vocal și i-au dus pe aceștia la Mc Donald's pentru a le face sărbătorile mai frumoase. 

Nu e prima dată când Denis Alibec face gesturi de acest gen. A fost de foarte multe ori solicitat pentru acțiuni caritabile, iar de cele mai multe ori a răspuns pozitiv. 

"Moş Nicolae a sosit şi la Asociatia Orfanilor din Casele de Copii. Datorită sprijinului oferit de Denis Alibec şi Stroe Emilia . Vă spun sincer că a fost o supriză mare pentru copiii din centrele de plasament din zona Nord a oraşului nostru.

Aproximativ 70 de copii s-au bucurat de această zi minunată. Au fost colindaţi de colegii mai mari ai acestora din Grupul Vocal The Angel's Armony şi au primit cadouri.

Pentru cei care s-au putut deplasa, Moş Nicolae le-a oferit o ieşire în oraş la McDonalds. Pe această cale le mulţumim din suflet familiei Stroe Emilia şi Denis Alibec", a scris pe Facebook Mihai Ghebrea, președinele de la Asociatia Orfanilor din Casele de Copii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
frankiwild
frankiwild  •  08 Decembrie 2016, 16:48

10 .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează