FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Gigi Becali a făcut cum a promis! A pus crucea pe noua siglă a Stelei! » Ce siglă vrea să înregistreze la OSIM și de ce i-ar putea aduce numai probleme

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 11:58

FC Steaua București S.A a depus cererea pentru înregistrarea unei noi mărci. Așa cum a promis, patronul Stelei a pus și crucea pe noua marcă.

De asemenea, ProSport a descoperit că pe siglă apare Steaua în opt colțuri, în mijlocul căreia este o cruce. Culorile revendicate sunt roșu, galben și albastru.

Această siglă va avea însă pe ea numele "Fotbal Club Steaua", nu FCSB.

Ciudat este că sigla conține o cruce, care le-ar putea aduce probleme oficialilor Stelei. UEFA nu permite aducerea simbolurilor religioase pe orice fel de material.

De aceea Steaua a renunțat la crucea de pe gulerul echipamentelor din 2008.

Șeful Serviciului Mărci și Indicații Geografice, Mitrița Hahue, susține însă că marca nu este încă înregistrată: "E doar o cerere. De la cerere până la înregistrare este cale lungă. Poate dura până la două luni. Trebuie făcută o analiză", a zis aceasta pentru GSP.RO. 

 sigla111

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (99)
1088966704499575
Barbu Adriana  •  06 Mai 2016, 09:47

Ce pretentii aveti,oameni buni ? Nu cunoasteti "marfa" ?

zecs93
zecs93  •  06 Mai 2016, 02:20
Postat de steaua_fara_nume pe 05 Mai 2016, 13:14

SA VEDETI ACUM COREGRAFII ...CRUCI . POSTERE CU SF IOAN PALNIE =)))))))))))))))))))))))))) ...O SA CANTATI TATA-L NOSTRU JIJI ...FIECARE ENORIAS CARE TINE CU FCSB O SA VINA LA STADION CU O LUMANARE SI O ICONITA :))))))))))))))))))))))))))) ...PE TOATA DURATA MECIULUI O SA STATI IN GENUNCHI =))))))))))))))))))))))) ..LA FIECARE GOL PRIMIT O SA FACETI MATANII =))))))))))))))))))))))))))))))

si magarii lui rand00m vor fi yasini ci0banului cu care va urca muntele athos sa aduca lumina sfanta pentru calugarii fcdomnesti !!! SF ION PALNIE va fi al 3 magar :))))))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  06 Mai 2016, 02:07

zici ca e bulina de la soferii incepatori !!!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează