FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Gloriile dinamoviste și jucătorii "cîinilor" au luat masa împreună » Negoiță, discuție aprinsă cu Mihalcea

Foto: Octavian Cocolos / FC Dinamo +14   FOTO
Foto: Octavian Cocolos / FC Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 19:39

Jucătorii lui Dinamo au profitat de zilele libere oferite de Rednic și au mers în Centrul Vechi din București, unde au participat la un eveniment organizat de un sponsor.

Fotbaliștii prezenți la eveniment au fost Puljici, Mevlja, Palici, Cerniauskas, Hanca, Patrick Petre și Marc. Pe lîngă aceștia, au fost invitate și gloriile lui Dinamo printre care: Ionel Augustin, Mugur Bolohan, Daniel Iftodi, Andrei Mărgăritescu, Costel Orac, Dorin Mateuț, Marius Niculae, Adrian Mihalcea și Claudiu Niculescu.

"E un eveniment frumos, ne simțim foarte bine împreună. Sînt foarte mîndru că mă aflu printre atîtea glorii ale lui Dinamo. Jucătorii mei preferați din istoria lui Dinamo sînt Niculescu și Dănciulescu", a declarat Hanca.

Marius Niculae a trecut pe la toți jucătorii și i-a salutat, dar și-a îndreptat atenția special către unul dintre "cîini". Fostul atacant dinamovist s-a întreținut minute bune cu Andrei Marc.

Patrick Petre a vorbit despre situația sa: "Eu am jucat numai la Dinamo, nu vreau să plec împrumut. Am auzit că se vorbește despre împrumutul meu, dar cei din club mi-au spus că au încredere în mine. Vreau să cîștig titlul de campion cu Dinamo. Jucătorul meu preferat de la Dinamo e tata, Florentin Petre", a declarat Petre.

La întîlnire a fost prezent și patronul dinamoviștilor Ionuț Negoiță, care l-a luat în colimator pe Adrian Mihalcea, cu care a avut o discuție aprinsă (FOTO). În cele din urmă, cele două părți și-au dat mîna și au stins orice conflict.

Negoiță a fost desființat de Mihalcea la sfîrșitul lunii iunie din 2015, cînd l-a acuzat pe patronul dinamovist că nu i-a plătit salariul în perioada în care a antrenat "satelitul" lui Dinamo, ACS Berceni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
bakunin
bakunin  •  07 Februarie 2016, 00:00
Postat de red77 pe 06 Februarie 2016, 07:50

n-are nimeni nici un dubiu. tu esti GAY ! singurul loc unde esti activ e pe gsp in rest pasiv convins.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

theodoric
theodoric  •  06 Februarie 2016, 17:41
Postat de red77 pe 06 Februarie 2016, 07:50

n-are nimeni nici un dubiu. tu esti GAY ! singurul loc unde esti activ e pe gsp in rest pasiv convins.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorin.pch
sorin.pch  •  06 Februarie 2016, 08:42
Postat de grandetorito pe 05 Februarie 2016, 22:06

Faci o mica confuzie... FC Steaua a detinut siglele inregistrate la OSIM in 1999 si 2004. Cea din 1999 a fost inregistrata pe societatea AFC Steaua care s-a infiintat in 1998 si a fost pierduta deoarece AFC nu mai exista dupa 2003, iar marca nu a mai fost reinnoita sub proprietatea FC Steaua. Cea din 2004 era inca a FC Steaua, cand in mod abuziv a fost re-inregistrata in 2006 de catre CSA. Acum intelegi?! Iar palmaresul, atat timp cat nu este un bun transferabil... si reprezinta istoria unei echipe... el este legat de respectiva echipa si, drept urmare, de cea care ii continua activitatea. FCSB este continuitoarea echipei de fotbal CSA Steaua Bucuresti, devenita FC Steaua Bucuresti dupa achizitionarea ei de catra AFC Steaua Bucuresti. Capisci!?

daca fcsb era ciontinuatarea de drept a numelui a marcii si partii sportive atunci, spunea ca este continuatoare de drept si a palmaresului, dar ei au continuat in liga 1 folosind abuziv marca steaua ani de zile, nu sunt continuatorii si a marcii steaua, deci nu si a palmaresului, daca o echipa ia loacul pur si smplu altei echipe qasta nu insemana ca sunt continuatorii palmaresului. aceea echipa trebuie sa preia si numele si tot ce tine indentitattea echipei atunci , da sunt continuatorii, si detinatorii palmaresului, dar in cazul fcsb ai au continuat in liga 1 fara sa detina toate astea, capisci acum?!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează