FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Goluri și suveniruri » Steliștii au fost și ei uimiți de cum au fost tratați la Severin

Chipciu și-a încheiat seara în care a marcat două goluri îmbrățișat de un copil de mingi +3   FOTO
Chipciu și-a încheiat seara în care a marcat două goluri îmbrățișat de un copil de mingi

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2015 00:00

Jucătorii s-au descălțat pe teren pentru a le ceda copiilor jambierele, apoi au rămas în afara arenei pentru poze și autografe

"Normal că nu-mi cade bine să jucăm acasă într-o astfel de atmosferă". Lui Edi Iordănescu nu i-a plăcut să fie bătut cu 0-3 într-un meci considerat pe teren propriu, iar publicul să celebreze succesul adversarei. Stelei i-a venit perfect! O baie de mulțime într-un moment în care campioane e părăsită de galerie și, în general, de suporterii enervați de pierderea mărcii tradiționale în litigiul cu Ministerul Apărării.

Tratamentul de la Severin i-a surprins și pe jucători, cei mai mulți dintre ei dezobișnuiți de o asemenea atenție. Copiii de mingi s-au repezit pe gazon imediat cum Marius Avram a fluierat încheierea partidei. Adi Popa, Chipciu și Guiherme le-au împărțit jambiere, apărători. Fundașul stînga brazilian a rămas minute bune după ce colegii lui ajunseseră în vestiar. Înconjurat de pitici, "Gui" rămăsese în picioarele goale cînd s-a ridicat din iarbă. Copiii adunaseră de la el tot ce se putea, orice avea roșu și albastru.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
blacksun_14
blacksun_14  •  20 Iulie 2015, 13:02

Cat de frumos.Acest articol ar trebui pus pe prima pagina si lasat acolo toata ziua.Steaua este un fenomen, acesti copii, probabil si ei juniori la o echipa locala dovedind tuturor fanilor de carton ce inseamna simpatia pentru o echipa si niste jucatori.Fanii stelei nu sunt huliganii care injura, arunca cu torte si fac circ in peluza, sunt oamenii care au sentimente mai profunde decat pot intelege acele ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează