FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO Lucrările la noul stadion "Ion Oblemenco" avansează rapid. Cum arăta ieri arena » Din păcate, pe șantier a avut loc și o tragedie

Așa arăta ieri arena din Craiova, după ce în decembrie 2015 au început lucrările la stadion // FOTO: Bogdan Dănescu +2   FOTO
Așa arăta ieri arena din Craiova, după ce în decembrie 2015 au început lucrările la stadion // FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2016 00:00

Lucrările la noul "Ion Oblemenco" avansează rapid, în urmă cu câteva zile a început montarea acoperişului și a plăcilor de beton de la tribune.

Stadionul din Craiova prinde contur pe zi ce trece, iar lucrările merg fără reproș. Nu există întârzieri, în fiecare zi e furnicar pe stadion, iar primarul Lia Olguța Vasilescu anunță că nu va exista nicio zi în plus peste planul stabilit inițial.

"Firma a lucrat extraordinar de repede, mai repede decât orice firmă care a lucrat până acum în Craiova și nu ne-a făcut surpriza neplăcută de a avea un stadion după 17 ani de la începerea lucrărilor, așa cum s-a întâmplat cu Polivalenta! Construcția va fi finalizată la sfârșitul anului, iar suprafața de joc va fi gata în februarie sau martie 2017, când va fi făcută și recepția. Nu este nimic schimbat față de ceea ce am anunțat deja", spune edilul.

Complexul sportiv va avea în componență un stadion de cinci etaje şi reprezintă o investiție de circa 50 milioane de euro, finanțată de Guvernul României!

Oficialii din Bănie susțin că viitorul stadion va putea găzdui competiții europene și internaționale de fotbal, dar va putea fi folosit și pentru alte sporturi, plus concerte, târguri, expoziții sau evenimente culturale.

"Totul merge ca la carte, suntem în avans față de programarea inițială. Nu există niciun fel de probleme, stadionul o să fie gata la finele acestui an", spun reprezentanții firmei de construcții.

A murit un muncitor la stadion

Un sibian în vârstă de 41 de ani a murit în urmă cu o săptămână pe stadion după ce-a căzut de la o înălțime de 13 metri. Victima lucra ca fierar betonist la firma Con-A din 2014, iar potrivit informațiilor oferite de inspectorii ITM Dolj, care au și demarat o anchetă, bărbatul ar fi avut echipamentul de protecție, dar nu se știe dacă l-a și folosit.

30.854 locuri va avea noul stadion al Băniei, dotat cu zone speciale de alimentaţie publică, spații de cazare, zonă media și zonă specială dedicată VIP-urilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
143731175974645
Gelu Cristean  •  25 Iulie 2016, 18:59
Postat de Vladescu Mircea pe 22 Iulie 2016, 10:54

Constat un paradox : Inainte de 89 aveam fotbal de inalt nivel si stadioane ca vai de ele , acum avem stadioane la stardarde europeene si fotbal de vai de noi !!!!!! Chiar merita aceste investitii in detrimentul unora absolut necesare ????? Un spital , o scoala sau un teatru nu erau mai indicate ?????

ca bine zici, ce bun era un spital unde sa se trateze prostia, poate te vindecai

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Iulie 2016, 14:31

Oltenia are nevoie si de un stadion ultra modern ...fiecare regiune a tarii ar trebui sa aiba un stadion de nivel european ...nu numai Bucurestiu ...intai stadioane ...apoi autostrazi ...restul avem ...

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  22 Iulie 2016, 13:16

asa arata noile spitale romanesti!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează