FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Mesaj emoționat al lui Gabi Balint pentru echipa Stelei: "Mă doare sufletul" » Ce amintiri Îl leagă de stadionul din Ghencea

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 10:45

Gabi Balint, fost cîștigător al Ligii Campionilor cu Steaua, a povestit despre momentele petrecute la clublul din Ghencea.

" Mi-e dor de stadionul Ghencea. Sub tribuna a doua aveam camerele unde făceam cantonamentele, clubul unde jucam un rummy și priveam pe geam puhoiul de suporteri care veneau sa ne vadă în ziua meciului, cantina lui nea Aurică bucătarul, cizmaria lui nea Vasile care ne cosea ghetele rupte și magazia de echipament a lui nea Pătrașcu. Era casa noastra unde petreceam mai mult timp decît în garsonierele sau apartamentele noastre cu familiile. 

Boloni și-a facut, la un moment dat, un cabinet stomatologic acolo să ne trateze maselele stricate. Tot acolo tineam sedințele cu ministrul apărării și generalii lui înaintea meciurilor importante.

Acolo am semnat și contractual pentru Steaua sub atenția tatălui meu. Cînd învățam pentru bacalaureat, îmi luam o pătură și mă așezam pe gazonul stadionului simțind mirosul ierbii și visînd la golurile pe care imi doream să le marchez pentru Steaua. Nu puteam să mă concentrez asupra lecturii pentru că mintea mea era la fotbal. Am luat bac-ul pînă la urmă fara pile.

Acele timpuri au trecut și mă doare sufletul cînd văd că unii ne contestă. Nu-i ușor să critici jucătorii sau antrenorii actuali ai Stelei pentru că și noi am trecut prin asta, dar noi visam în trecut și vrem ca prezentul să fie același și să aibă continuitate. Pentru asta îmi cer scuze că nu pot fi pe placul tuturor suporterilor, dar încerc să fiu obiectiv fie că le place sau nu. Nu critic Steaua decît atunci cînd nu-mi amintește de momentele frumoase pe care le-am trait acolo și pe care vreau să le traiesc în continuare", a postat Balint pe Facebook.

 10421440 849106708509737 7938640082373613744 n

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
1740017484
Bleotu Gheorghe  •  05 Mai 2015, 16:53

Nu plange Gabi.... Se pare ca STEAUA se va desfinta!!! BECALI RENUNTA LA STEAUA DIN CAUZA ARMATEI SI UNORA DIN FANI! Investeste alaturi de Gica Hagi in Viitorul!!! Pacat!

adrians0923
adrians0923  •  05 Mai 2015, 16:00

Draga Gabi,ar trebui sa-ti para rau in primul rind dupa zecile de combinate si fabrici inchise de actualii guvernanti.In al doilea rind ar trebui sa-ti para rau ca cei din conducerea armatei pe care tu si Tudorel Stoica ii ridicati in slavi atit de mult sint niste nulitati care au adus stadionul in starea actuala.Sa nu uiti sa-i multumesti si lui Cornel Otelea pt banii pe banii pe Ilie Dumitrescu care au ajuns la unul din partide in loc sa ajunga in conturile echipei de fotbal.In rest sa auzim de bine si sa speram ca vom gazdui citve meciuri din campionatul European si in felul acesta poate este renovat si stadionul.

adi84.
adi84.  •  05 Mai 2015, 15:41
Postat de oviatapentrusteaua pe 05 Mai 2015, 13:05

Balint tu ai multe in comun cu Oprea. ***. Bleah.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează