FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO Oficial » Dinamo și-a prezentat astăzi ultima achiziție

FOTO: FC Dinamo.ro
FOTO: FC Dinamo.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 12:55

Dinamo a perfectat astăzi cea de-a doua mutare oficială din această iarnă, ajungând la o înțelegere cu francezul de 29 ani, Claude Dielna. 

Fundașul a efectuat în această dimineață vizita medicală, la doar câteva ore fiind prezentat oficial pe site-ul clubului. 

Francezul vine sub formă de împrumut de la Sheffield Wednesday, din a doua ligă engleză, urmând să evolueze pentru Dinamo până la sfârșitul acestui sezon.

"Câinii" vor avea opțiune de prelungire cu jucătorul pentru încă doi ani, dar viitorul acestuia la Dinamo depinde și de Adrian Mutu, cel care a intermediat mutarea.

Dielna evoluează ca fundaș central, însă poate juca și în flancul stâng al defensivei.

De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Lorient, FC Istres, Sedan, AJ Ajaccio, Sheffield Wednesday și Slovan Bratislava.

Francezul este cel de-al doilea transfer confirmat oficial de club, după ce "câinii" s-au înțeles săptămâna trecută cu Bawab.

Oficialii din "Ștefan cel Mare" mai sunt în tratative cu Claudiu Bumba, dar și cu Rivaldinho, fiul fostului mare atacant brazilian Rivaldo, așteptat diseară la București. DETALII AICI

"FC Dinamo București și clubul englez Sheffield Wednesday FC au ajuns la un acord pentru transferul fundașului central Claude Pierre Marie Dielna la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul sezonului competițional 2016-2017.

Născut în Franța, la Clichy, Claude Dielna și-a început cariera la juniorii clubului SM Caen, a debutat în fotbalul profesionist la FC Lorient (2006-2008) și a mai evoluat la FC Istres (2008-2012), CS Sedan (2012-2013), AJ Ajaccio (2013-2014), Sheffield Wednesday FC (2014-2015), SK Slovan Bratsilava (2015-2016), revenind la clubul englez în acest sezon competițional.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 30 iunie 2017, cu opțiune de prelungire pentru incă două sezoane" Comunicat oficial al FC Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Februarie 2017, 18:01

Soyez bienvenue, Claude Pierre ! Forza Dinamo !

zecs93
zecs93  •  06 Februarie 2017, 17:17

Seamana cu Ndoye ca stil de joc, dar nustiu cum va evolua dupa accidentare, raman rezervat pana cand il vedem la joc, sper sa ne ajute !!!

juliusmad
juliusmad  •  06 Februarie 2017, 15:44
Postat de cobra_z pe 06 Februarie 2017, 14:32

apreciez ca n-ai spus " din vara merge la steaua" ...incet incet va formati o noua mentalitate :)))

sa te vedem ce apreciezi la meciul direct. presupun ca ne asteapta iar un "3d istoric" asta doar pentru ca nu suntem Steaua. daca ipocrizia ar durea toti dinamovistii ar scheuna :)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează