FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO » Oficial, Pancu a semnat cu FC Voluntari! Reacția conducerii rapidiste: "Regretăm situaţia creată"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 19:49

FC Voluntari a anunțat în această după amiază că s-a oficializat transferul lui Daniel Pancu la gruparea ilfoveană.

Atacantul de 37 de ani a semnat pe un an, va purta numărul 19 și se va alătura mîine lotului antrenat de Bogdan Argeș Vintilă. 

Următorul meci al celor de la Voluntari este vineri, la CFR Cluj.

"M-am săturat să aștept să mai vină și alții, am decis să plec de a Rapid. Vreau să rămîn cu o imagine cît de cît frumoasă. Nu e normal ce se întîmplă acolo, mă refer și la ceea ce e în tribună. La Voluntari e mai multă seriozitate decît la Rapid", a declarat Pancu pentru GSP.ro.

"Îmi pare nespus de rău pentru decizia luată de Pancone! Am sperat în permanenţă că va continua alături de noi, am şi spus-o că vrem să construim echipa în jurul său, dar el a ales altceva. Aşa cum, întotdeauna, şi el a dorit binele Rapidului, aşa trebuie să facem şi noi acum, să acceptăm şi să respectăm ceea ce crede el că e mai bine pentru omul şi jucătorul Daniel Pancu. Repet, regretăm situaţia creată, îi dorim multă baftă şi îl asigurăm că, oricine ar fi aici la conducere, el se va putea întoarce oricând, va avea mereu uşa deschisă la Rapid!", a declarat preşedintele Rapidului, Ovidiu Burcă.

Lucian Ionescu, director de imagine la FC Voluntari, trecut și prin Giulești, a postat o poză cu Pancu după semnarea contractului (foto în galerie), cu mesajul: "Bun venit, prieten drag! Cei care iubesc cu adevărat Rapidul nu te vor judeca niciodată".

251 de meciuri
a strîns Pancu în prima ligă pentru Rapid (218), Vaslui (5) și Poli Iași (28)

71 de goluri
a marcat acesta în cele 12 sezoane petrecute în Liga 1 (69 pentru Rapid)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
699077510215282
Tudor Chirea  •  30 Iulie 2015, 09:59

Eu cred ca PANCU nu trebuie blamat pentru decizia luata, noi rapidistii, trebuie sa-i multumim pentru faptul ca atat timp cat a jucat la RAPIDULETUL nostru, a facuto cu toata daruirea, iar decizia de a pleca de la clubul iubit de noi trebuie respectata si privita ca un fapt normal!

energydrik
energydrik  •  30 Iulie 2015, 00:10
Postat de antreprenor pe 29 Iulie 2015, 21:22

in sfarsit a plecat,daca pleca mai repede poate nu retrogradam,vine o vreme cand vezi ca te plimbi pe teren iar unii care mananca terenul stau pe banca,atunci trebuie sa-ti vezi de viata,nu poti sa joci fotbal pana te declara biserica sfant

La valoarea campionatului nostru, Pancu poate sa joace 15-20 minute pana la 40 de ani. Pacat ca Pancu nu e un exemplu ca om, aducea un plus echipei, forma un grup cu tinerii si ii invata fotbal adevarat. La ora actuala, este cel mai mare fotbalist, ca nume, din Liga 1. Omul e implinit din fotbal, a castigat peste 5 mil euro in 4 ani la Besiktas, cu siguranta nu mai joaca fotbal pentru bani!

306971332760284
Raducanu Valentin  •  29 Iulie 2015, 22:33

Un mercenar , a plecat dupa bani si la 37 de ani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează