FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SFÂNTU GHEORGHE

FOTO Patrick Petre a intrat în belele la Sfântu Gheorghe » Mijlocașul, ținta unor atacuri suburbane și xenofobe

FOTO: Gazeta Sporturilor +2   FOTO
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 16:30

Patrick Petre, jucător la care Cosmin Contra a renunțat din cauza problemelor disciplinare, e pe cale să intre în alte probleme la Sepsi Sfântu Gheorghe, clubul la care e împrumutat. 

Totul a plecat de la meciul direct dintre fosta și actuala echipă a lui Petre, de luni, încheiat 1-0 pentru Dinamo. Patrick a fost integralist, a fost la un pas să înscrie în poarta "câinilor", dar furia fanilor lui Sepsi a fost stârnită dintr-un alt motiv.

Imediat după meci, Patrick Petre s-a dus să salute suporterii lui Dinamo de la Peluza Cătălin Hîldan și de la Peluza Sud, uitând complet de ceremonialul echipei sale, care după fiecare meci merge la galerie pentru a cânta alături de suporteri imnul Ținutului Secuiesc.

FOTO: Gazeta Sporturilor

În imaginile surprinse de Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei Sporturilior, se vede clar cum Petre e singurul jucător de la Sepsi care nu se află în fața propriei galerii, ci discutând cu ultrașii lui Dinamo din Peluza Sud.FOTO: Gazeta Sporturilor

Reacția lui Patrick nu a fost trecută cu vederea de susținătorii lui Sepsi. În urma unui articol publicat pe site-ul www.csakfoci.hu, care a preluat fotografiile GSP, mijlocașul de 20 de ani a avut parte de numeroase comentarii extrem de virulente, în care era taxat gestul considerat "profanator" al lui Patrick. "Cap de bastard",  e doar una dintre jignirile la care a fost supus fiul lui Florentin Petre, majoritatea acestora neputând fi reproduse din cauza gravității limbajului utilizat, inclusiv remarce xenofobe. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
1472524846126248
Zsolt Vetesi  •  26 August 2017, 01:00

Vorbiti prostii.Habar nu aveti de nimic si comentati aiurea.Nu trebuie sa cante nici un imn nici Petre nici Grecu nici Burlacu.Ei numai respecta galeria ascultandu-l.

amicu
amicu  •  23 August 2017, 21:32

Bastarzi sunt aia care merg sa ii salute

936901769693416
Predan Mihai  •  23 August 2017, 21:27

Dar reactia presei din Romania unde este!? Le-ati spus ca nu poate canta asa ceva,fiindca acel tinut nu exista!?Voi banati orice cuvant ce aduce atingere mareluim oier-puscarias becali,si uite ca la aia se pot spune cuvinte greu de reprodus !Presa de doi lei,si acolo si aici !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează