FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO

FOTO Pe Nemec l-a faultat mingea :) Greșeală flagrantă în Voluntari - Dinamo » "Câinii" au primit un penalty inventat!

FOTO: Captură TV Dolce Sport
FOTO: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 21:35

Dinamo a deschis scorul în meciul cu FC Voluntari de la Pitești după doar șapte minute, "câinii' primind cadou un penalty din partea centralului Marius Avram. 

Nemec a fost la capătul unei centrări în careu, a încercat să "îmblânzească" mingea, însă a călcat lamentabil pe balon, prăbușindu-se pe gazon.

Căderea slovacului l-a impresionat pe Marius Avram, care a dictat penalty, spre indignarea fundașilor ilfoveni, exasperați de decizia inexplicabilă a arbitrului. 

Reluările TV au arătat clar că Nemec a călcat pe minge, nefiind jenat de niciunul dintre cei doi apărători care se aflau în preajma sa.

"Pe Nemec l-a faultat mingea", a concluzionat într-un mod amuzant moderatorul TV Digi Sport Dan Filoti.

AICI poți urmări liveTEXT duelul dintre FC Voluntari și Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
jony1973
jony1973  •  28 August 2017, 07:12

Prostii insista si prezinta numai momentul cand calca pe minge Nemec. Unde este filmarea de care vorbim noi aici? Ce interese are Digi sa nu dea acea reluare de care vorbim noi toti aici? Au dat-o o data sau de doua ori in timpul meciului apoi poate deoarece "s-au pronuntat comentatorii lor ca nu a fost fault" nu au mai dat-o. Aceasta se numeste manipularea opiniei publice!

jony1973
jony1973  •  28 August 2017, 07:08
Postat de Decebal Testeapa pe 27 August 2017, 07:02

Exista o filmare lateral spate sa spunem ,făcută cu camera de jos de la mijlocul terenului , in care e faultul cat casa . A dat-o imediat dupa producerea lui iar apoi digi ne-a tot aratat ca di in articolul asta ce vrea el. Fiind ***-isti ne intoxica cu părerea lor . Părerea lor nu conteaza . Asta e motivul ptr care nu deschid de mult niciun canal digi , dar niciunul , dacat cand joaca DINAMO

Si eu am vazut aceeasi filmare cu acea camera de care spui tu si s-a vazut clar ca aparatorul de la Voluntari la lovit in spatele piciorului cu care calca apoi pe minge Nemec. A fost penalty clar. Nu inteleg de ce nu s-a mai dat acea filmare de catre Digi, ci au insistat numai cu filmarea din lateral in care nu se observa faultul asa de bine! Avram fiind pozitionat corect a vazut exact ce s-a intamplat.

tequlix
tequlix  •  28 August 2017, 00:59

prosti planetei, uitati unde are picioru ala cu 18 de la voluntari, ii pune piedica lui nemec si ala se dezechilibreaza si cade pe minge, se numeste inertie, ati facut fizica cu femeia de servici sau v-au bagat parintii vostri la scoli fara frecventa ???

Vezi toate comentariile (48)
Comentează