FOTBAL  »  Superliga  »  OLD BOYS

FOTO Povestea merge mai departe » Sala Giulești a adunat cei mai importanți jucători din istoria recentă a Rapidului și a Sportului

Fotografie de colecție pentru ex-jucătorii Rapidului și Sportului Foto: Raed Krishan +7   FOTO
Fotografie de colecție pentru ex-jucătorii Rapidului și Sportului Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 00:00

Unul dintre cei mai mari susținători ai Rapidului, Lucian Ionescu, a sunat iarăşi adunarea celor mai cunoscute vedete ale clubului din Grant, într-un nou meci demonstrativ de gală.

Ca și acum două săptămâni, evenimentul a avut loc în sala Rapid, de această dată adversarii giuleștenilor fiind cei de la Sportul Studențesc.

"A fost un spectacol plăcut, un antrenament bun, cel mai mult mă bucur că am auzit iar cântecele suporterilor noștri. Reînviem tradiția, de fapt noi o ducem mai departe. Rapid o să trăiască veşnic pentru că avem cei mai minunați fani, tradiția se duce din tată în fiu", a spus Daniel Pancu.

Chiar dacă s-a retras oficial din Liga 1, atacantul de 39 de ani mai joacă la meciurile de old-boys. "Joc doar de plăcere, cât să o mai fac oficial?! Mi-ajunge și mie, sunt alții la rând care trebuie să intre în iarbă", a glumit Pancone, aclamat de cei 350 de ultrași care au venit în tribune.

Cu 169 de meciuri și 76 de goluri în Liga 1 pentru Sportul, Gigel Bucur a dat recital pe parchetul din Giulești. A driblat tot, a tras din orice poziție și a marcat de patru ori: "Ce meci tare a fost! Mai pot, mai pot, iar dacă am dat patru goluri astăzi cred că mai puteam să joc un an, dar până la urmă am decis să mă retrag. Cred că am luat o decizie bună, chiar dacă am avut oferte și din România, și din străinătate".

Suporterii giuleșteni au scandat în mai multe rânduri "Rapid nu moare!" și au afișat un banner cu mesajul "Glasul roților de tren pentru noi va răsuna etern".

Rapid - Sportul 3-6

Au marcat: Bădoi, Caciureac, D. Pancu / G. Bucur (4), St. Stancu (2)

Rapid: I. Manu - Cioran, Iencsi, I. Voicu, M. Iosif, Bolohan, Arm. Karamian, V. Negru, Bădoi, Caciureac, R. Voinea, Pancu. Antrenor: Marian Rada

Sportul: Stegărescu - St. Stancu, Galamaz, Musteață, G. Manu, L. Rusu, Fl. Maxim, G. Bucur, Cruceru, Rațiu, Oct. Chihaia. Antrenor: Romulus Chihaia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  18 Decembrie 2016, 12:31

Asta este fotbalul adevarat , jucat intre jucatori ce au jucat la 2 echipe curate. Din pacate la fel ca in orice domeniu , in romanica asa ceva nu se inghite.

para.para
para.para  •  18 Decembrie 2016, 11:40

Alt articol fara fcsb. Ba macar puneti poza cu fcsb cum faceti de obicei, ca sa faceti rating ca se apropie Craciunul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează