FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FOTO Prima zi de locul 1 » ”Astralii” au dansat pe mese și și-au pus șampanie în cap. Ce urmează acum?

Șumudică și ai lui, campionii României +3   FOTO
Șumudică și ai lui, campionii României

Articol de , - Publicat miercuri, 04 mai 2016 00:00

"Astralii" au dansat pe mese, și-au pus șampanie și-n cap, dar ce urmează? Șumi vrea să meargă mai departe, Marius Constantin poate semna cu giurgiuvenii, iar banii din prime vor veni în curând.

Campioni pe teren, campioni la șpriț, campioni și după băutură! Înainte de meciul cu Dinamo s-a chefuit intens, cu șampanie și cu bere până la 6:30 dimineața, după partida sărbătoririi campionatului s-a băut cu moderație, în compania familiilor, soțiilor, mamelor și bunicilor.

S-a dansat pe mese, poze cu "salatiera" - trofeul de campioni, pupături, dedicații patronului, jucătorii au ciugulit ceva din mâncare și după nicio oră și jumătate petrecerea s-a spart când încă nu se făcuse ora 2:00!

Ce urmează la Astra?

  • Șumudică vrea să continue, Astra îl dorește pe mai departe, însă trebuie văzut cum și de când se aplică suspendarea din cauza jocurilor la pariuri.
  • Alibec, starul campionatului, nu va lua o decizie privind viitorul său decât după Euro.
  • Adrian Mutu este pe lista de transferuri a clubului. Din Liga 1, noua campioană vrea unul dintre Marius Constantin (ASA) și Cristi Săpunaru (Pandurii), primul fiind favorit, întrucât al doilea pare tentat să continue cu Edward Iordănescu dacă acesta rămâne la gorjeni. În rest, giurgiuvenii caută fotbaliști din străinătate.
  • Găman, Queiros, Lovin, Takayuki, Oros, Daniel Niculae și Geraldo Alves sunt la final de contract, însă se caută variante ca ei să continue.
  • Jucătorii au primit asigurări că nu vor fi întârzieri în privința bonusurilor de campionat, mai ales că și sponsorii grupării fac eforturi să susțină plata rapidă către fotbaliști.

3.500.000 €va încasa Astra din drepturile TV pentru locul 1, la care se adaugă bonusurile de la UEFA, în jur de 2 milioane, sigure, chiar dacă nu ar depăși niciun tur

5 declarații fulminante ale lui Șumudică:

  • "Un titlu al nostru face cât 10 ale FCSB-ului. În fotbalul românesc, acum, ca joc, există Astra, urmează puncte-puncte, apoi ceilalți"
  • "Alibec n-are cum să lipsească din primul 11 la Euro, indiferent de câte goluri dau unii prin Turcia la locul 10. Păi, Denis taie brazda sub el, cum să nu-l iei?"
  • "Cel mai greu moment? Mai aveam un pas până la insolvență. De aceea a trebuit să-l vindem pe Budescu în străinătate, nu la FCSB, acolo ajunge doar cine vrea Șumudică!"
  • "Mulțumesc rivalilor! Am reușit să mă ridic la nivelul lor intelectual și conflictual. Am jucat un rol. Ei, în conferințe, vorbeau doar despre mine, se concentrau doar pe mine. I-am atras în capcană"
  • "Am primit din străinătate oferte cu 6 zerouri. Dar aș vrea să continuu la Astra, însă nu depinde de mine. Dacă mai rămân, aș vrea doar trei jucători noi, îi știu pe care, unul din țară și doi de afară"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1019483744751879
Fota Eugen  •  04 Mai 2016, 11:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

borat101
borat101  •  04 Mai 2016, 11:11

Bravo!!! Congratulations!!!

kos_tyn
kos_tyn  •  04 Mai 2016, 09:29

norocul astrei a fost ca patronul e in puscarie iar ghinionul stelei ca becali e liber

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close