FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA 2-1

FOTO Probleme mari de arbitraj la Steaua - ASA: "Nu a fost penalty! În plus, Tamaș trebuia eliminat"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 09:29

Steaua s-a impus în meciul cu ASA Tg. Mureș, 2-1, la capătul unui meci cu multe erori de arbitraj.

În minutul 61, Brandan a egalat dintr-un penalty dictat după un duel între Cornel Râpă și Ramiro Costa. Ion Crăciunescu a vorbit despre această fază și spune că Ovidiu Hațegan a procedat greșit pentru că jucătorul lui ASA a faultat primul.

"În primă fază, Ramiro Costa are mâna în pieptul lui Râpă. Abia după aceea îl trage Râpă. Trebuia sancționată prima greșeală. Ori nu dai nimic, ori sancționezi prima greșeală. Nu trebuia dictat penalty", a spus Crăciunescu la DigiSport.

 rapa

Foto: Captură DolceSport

Pe lângă Pintilii, și Tamaș putea fi eliminat, în minutul 77, după un fault la Țucudean pentru care putea vedea al doilea cartonaș galben.

"Tamaș îl prinde cu talpa pe picior pe Țucudean. Este un atac imprudent. Este un fault de cartonaș galben", a adăugat Crăciunescu.

 tamas

Foto: Captură DolceSport

Steaua a beneficiat de o decizie favorabilă în minutul 23, când Pintilii a scăpat de eliminare. Vezi detalii.

Gazeta Sporturilor a făcut o analiză a arbitrajelor de la meciurile Stelei din play-off, iar în trei din patru partide a avut parte de un arbitraj favorabil. Vezi detalii.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (96)
138672209828437
Gelu Oanca  •  04 Aprilie 2016, 18:04

Asta nu vede MMlusa ca cei de la fcsb trebuiau eliminati.

grandetorito
grandetorito  •  04 Aprilie 2016, 17:11
Postat de Adi Mitrea pe 04 Aprilie 2016, 16:19

Fcsb sunteți o echipa avantajata de arbitrii in playoff.cate faulturi tb sa facă pintilii ca sa fie eliminat? Sumi tine te tare.se încerca sa se umble la butoane.

La butoane se tot umbla impotriva Stelei de vreo 2-3 ani si tot degeaba... Toti cei care au luptat nedrept cu echipa campioana, au ajuns in insolventa si faliment: Unirea, Otelul, ASA, CFR, rapid.. urmeaza Astra, Pandurii si dinamo.

mixmax
mixmax  •  04 Aprilie 2016, 16:59
Postat de whiteredarad pe 04 Aprilie 2016, 15:40

Martelarea lui Ovidiu Hategan continua cu gsp &Craciunescu in poll position. Pentru acestia a comenta arbitrajul, in fotbal este preocuparea de baza,si in functie de situatie, dupa cum le convine, fie vreau arbitraj " ca la bascket", cu fiecare atingere suflata ca fault, fie contesta decizii, care lasa jocul liber. Asemenea articole nu intalnesti despre Tudor sau Balaj, iar Craciunescu, " traznit " de invidie ca aradeanul il intrece, ca palmares, cu mult cinism , nu scapa nici o ocazie de a-i gasi greseli, de a le tusa, mai evident. O vorba buna de la Craciunescu spre Hategan este sinonima cu...injuratura. In multe privinte valceanul judeca " din amintiri " desi in multe cazuri, UEFA si-a modificat pozitia. Sint multe exemple .Lupta televiziunilor bucureste de a scoate Steaua campiona capata accente umoristice si penibile, este full de fosti stelisti si dinamovisti printre comentatori si colaboratori , ca astia spun ce place celor din Bucuresti !!! . Nu am vazut un cuvintel despre faptul ca E Iordanescu a stat in tribuna, iar Sumudica pe banca, desi faptele ultimului au fost infinit mai grave,. Dar E. Iordanescu se legase de modul in care e ajutat Dinamo, caci Balaj citeste ironia pe ochii altuia, si asta place unora ajutati de el. Este jalnic ! . Noroc ca avem posibilitatea sa vedem mult fotbal european, iar in Europa Hategan e apreciat, nu Tudor sau Balaj....Sic !!! Ce3 mai scia Craciunescu, daca arbitra spaniolul de la Real- Barca, i

***...dupa meciul Manchester City- Dinamo Kiev presa din Anglia si nu numai a spus ca meciul a fost slab calitativ dar arbitrajul a fost groaznic de prost . ghici cine a fost martalogul hotzclas care a distrus meciul fluierand aiurea non-stop si intrerupand meciul fara noima? Ai ghicit: mesterul fluieras era taman hotoganul care e promovat in Europa, la fel ca si coltescu, pt. ca-i fura pe Steaua la comanda asa cum facea si raposatu corpodean care a furat pt blatinamo toata viata lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează