FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

UPDATE FOTO Probleme pentru Viitorul la plecarea în cantonament! Avionul s-a defectat » Declarație dură a lui Hagi către șefii FRF: "Au dus fotbalul în groapă"

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2016 15:04

Viitorul trebuia să plece azi în cantonament în Polonia, dar zborul către Varșovia a fost anulat din cauza unor din cauza unor probleme tehnice.

update

Echipa Viitorului a plecat în cele din urmă către Varşovia cu o altă cursă, la ora 18:00.

Jucătorii lui Gică Hagi au petrecut mai mult timp în aeroport, iar clubul a decis să plece în Polonia mâine dimineață.

Gică Hagi, antrenorul celor de le Viitorul, a vorbit despre cantonament și despre echipa sa.

"Astăzi nu a plecat aeronava. Sunt mulțumit de lotul pe care îl am. Jucătorii care au venit, deja s-au adaptat și se pliază pe jocul nostru. Am adus și jucători cu puțină experiență, pentru că nu poți.

Suntem în discuții cu Fiorentina pentru Ianis. Vom vedea zilele viitoare ce se va întâmpla. Dacă vor mai pleca jucători, vom aduce alții", a spus Gică Hagi.

"Toată România a văzut ce s-a întâmplat la EURO. Eu doar am vorbit ultimul și le-am dat răspunsul celor din Federație. Eu am avut onoare și demnitate și am plecat. Dacă am văzut că nu suntem pe aceeași linie, am plecat. Eu oricum am fost doar un om mic, nu în fruntea Federatiei.

Pentru noi, optimile și sferturile erau performanțe. Pentru ei, să mearga la un turneu final e o performanță. Doar am fost jignit, iar Andrei Vochin, chiar dacă are 48 de ani, nu cred că are mai multa experiența ca mine. Dacă Andrei Vochin spune că eu am produs criza, eu vă spun că ei au ne-au dus în groapă. O să vorbim peste 10 ani și o să vedeți că am dreptate" Gică Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
breitner
breitner  •  28 Iunie 2016, 07:31

Vorbi (e un fel de a spune) si agramatul!

polistul68
polistul68  •  27 Iunie 2016, 16:59

Dl Hagi sa vorbeasca prima data de Mircea Sandu..care e principalul vinovat de soarta fotbalului romanesc. Acest Mircea Sandu, pe care el, impreuna cu Gh Popescu, voiau sa-l ia in echipa de la federatie, daca cistigau alegerile. Sa incepem cu inceputul, cu ce e mai important....da, si Burleanu, e clar ca e un ageamiu. Dar repet, prima data Gica sa vorbeasca de principalii vinovati, daca tot vrea sa dea un exemplu de verticalitate. Dar cica nu e bine sa musti mina care te-a hranit ( a se citi te-a tinut in brate )

dan2010
dan2010  •  27 Iunie 2016, 16:48

l-au adus in groapa fostii bisnitari acum actuali patroni de cluburi! Sa nu uitam ce valoare aveau echipele invinse de generatia de aur........... La fel juca Ro pe vremea lui Hagii, adversarii erau mai slabi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează