FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, LUNI, 20:30

FOTO Steaua a ajuns la Constanța pentru meciul cu Viitorul! Unul dintre steliștii de bază nu s-a antrenat ieri

Foto: Facebook Steaua +9   FOTO
Foto: Facebook Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2015 17:25

Steaua a ajuns în această seară la Mamaia, acolo unde s-a cazat în vederea meciurilor de luni și joi cu Viitorul. Cele două formații vor juca prima dată în campionat, iar a doua partidă va conta pentru Cupa României.

Campioana României continuă să aibă probleme cu accidentările. Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza nici la aceste două partide pe Kharja și Chipciu, care sînt accidentați, dar nici pe Stanciu și Breeveld, suspendați.

O altă problemă a antrenorului stelist este faptul că Gregory Tade nu s-a pregătit normal ieri, însă Reghe a anunțat că va juca totuși cu Viitorul: "Tade nu are nimic, dar azi (n.r. sîmbătă) am decis să facă antrenament în sală. Luni va fi pe teren".

Viitorul va întîlni Steaua în campionat luni, de la ora 20:30, și, de la aceeași oră, cele două formații vor juca joi în Cupa României. Ambele partide vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro.

 

Campionii României au ajuns, duminică după-amiază, pe Litoral, acolo unde o vor întâlni luni seară pe FC...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 13 Decembrie 2015

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
zizu
zizu  •  13 Decembrie 2015, 22:08

rog pe postacul din redactie sa nu mai modereze numai ce i convine lui....ar fi cazul sa si modereze propriile postari.... DACA AM ZIS ...DE MAMA TA....NU E NICI JIGNITOR NICI OBSCEN.. e la fel de obscen sau jignitor ca si taica tu... care nu l ai moderat

zizu
zizu  •  13 Decembrie 2015, 22:01
Postat de Petre Radulescu pe 13 Decembrie 2015, 20:34

Nu ma, l-am inclus pe tac-tu!!!! Cu sigurata ca esti un produs militienesc, asa cum era si taticul tau.

daca m as cobora la nivelul tau ti as zice cateva amintiri ***..... !bai nesimtitule...de cand iti permiti tu sa jignesti sa balacarest oameni necunoscuti doar fiindca au o alta parere decat a ta? esti asemenea conducerii fcsb iste care te plateste si majoritatii fcsb istilor....nesimtit!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baba_yaga
baba_yaga  •  13 Decembrie 2015, 20:55
Postat de Petre Radulescu pe 13 Decembrie 2015, 19:34

Da! Toti cei care sustin sau simpatizeaza clubul Dinamo, sufera de un sever complex de inferioritate fata de Steaua. Nu este vorba de "suferinta" celui de pe locul doi, care se manifesta oriunde in lume, la dinamovisti acest complex de inferioritate este mult mai acut si nu se manifesta doar la suporteri ci si in structurile de conducere. De unde provine? Un scurt istoric: atat Steaua cat si Dinamo sunt consecinta fireasca a instaurarii regimului comunist in Romania, care oriunde a ajuns la putere a infiintat echipe ale armatei si internelor: securitate si militie. Nenorocirea nu a venit de aici, ci de la desfiintarea celorlalte cluburi, cu exceptia CFR-Rapid, considerata si de conducere si de microbistii vremii drept echipa comunista. Pe masura ce si-au consolidat puterea comunistii au facut abuzuri din ce in ce mai mari. Peste tot, in toate sferele, in toata societatea. In sport. In fotbal.Lupta pentru putere intre interne si armata s-a terminat peste tot in tarile comuniste cu victoria structurilor securisto-militienesti. Romania nu a facut exceptie, ba dimpotriva, la noi securitatea si militia controlau tot. Si in fotbal a fost la fel. Abuzurile s-au inmultit odata cu trecerea anilor iar SECURITATEA-MILITIA-DINAMO si-au batut joc de soarta cariera si dragostea fata de fotbal si de sport in general a tuturor celor implicati. DE AICI PROVINE COMPLEXUL DE INFERIORITATE AL DINAMOVISTILOR, DE LA FAPTUL CA AU AVUT TOATA PUTEREA, S-AU FOLOSIT DE TOATE MIJLOACELE MURDA

"Toti cei care sustin sau simpatizeaza clubul Dinamo, sufera "...Maică, la un examen (sau chiar un simplu extemporal) la limba română, ai fi primit nota 4(patru) pentru că: "Toti cei care sustin sau simpatizeaza clubul Dinamo" = subiect (compus) iar "sufera" = predicat. Și, cum toți elevii de școală primară (clasele 1-4) știu că, între subiect și predicat, nu se pune niciodată virgulă...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează