FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE OFICIALĂ

FOTO Steaua l-a prezentat oficial pe Alibec chiar de ziua atacantului » Primele imagini în tricoul roș-albastru

Foto: SteauaFC.com
Foto: SteauaFC.com

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 17:59

Denis Alibec s-a înțeles cu Steaua încă din toamnă, însă abia acum a fost prezentat oficial de formația roș-albastră.

Vârful care a împlinit astăzi 26 de ani va purta tricoul cu numărul 7 la Steaua, ultima dată îmbrăcat de Dennis Man, și a semnat pentru 4 sezoane cu trupa lui Laurențiu Reghecampf.

"Atacantul provenit de la Astra Giurgiu s-a întâlnit deja cu noii săi colegi și a efectuat primele antrenamente sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Clubul nostru îi dorește lui Denis, care va purta tricoul cu numărul 7, să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru și, având în vedere faptul că joi, 5 ianuarie, a împlinit vârsta de 26 de ani, să fie sănătos și fericit!", a fost mesajul clubului pentru Alibec.

alibecc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
stratos
stratos  •  05 Ianuarie 2017, 23:15

Sper ca cei ce si-au adus aminte de CSA Respectiv balbaitul de Talpan sa fi primit un picior in cur ca asta ii lipseste . Unde ai fost in tot acesti ani *** ?Ce crezi ca vei obtine ..o cizma in fund dragul meu carate mai repede ...sa nu te ajunga

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

its1134
its1134  •  05 Ianuarie 2017, 22:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  05 Ianuarie 2017, 20:20

Ce mai declara Belodedici "Steaua Roşie, din cîte ştiu, nu are mai mulţi bani decît FCSB. Aşa se cheamă acum, nu? Normal că sînt mai aproape de Marius Lăcătuş decît de Gigi Becali. E posibil să accept să merg la echipa lui Lăcătuş." Bravo Belodedici.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează