FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA

FOTO Suporterii Stelei au avut trei bannere speciale pentru conducere: "Cât vă mai bateți joc de noi?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 20:47

Steaua a avut din nou o minigalerie la meciul cu Astra de la Pitești. Cei aproximativ 50-60 de suporteri ai campioanei au afișat trei bannere în care cereau rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă campioana României.

Fanii roș-albaștrilor n-au venit cu steaguri la meci, însă au venit cu trei bannere: "Vrem normalitate!", "Cât vă mai bateți joc de noi?" și "Ne-ați răpit plăcerea de a iubi echipa cu care ne trezeam zi de zi".

La fel ca la meciul cu Dinamo, ultrașii Stelei nu-și încurajează echipa favorită, ci strigă împotriva lui Șumudică și a Astrei.

Suporterii Stelei au afișat un banner și pentru ultrașii Universității Cluj, care au ieșit în stradă zilele trecute pentru a trage un semnal de alarmă din cauza problemelor cu care se cofruntă echipa lor.

”Într-un fotbal cenușiu, spiritul lui "U" trebuie să rămână viu” banner-ul Stelei

8000
de suporteri cu aproximație sunt prezenți la meciul dintre Steaua și Astra

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1603234493286660
Ion Ionescu  •  14 Martie 2016, 11:17

Ce va strofocati cu aceste bannere ? E FCSB nu e ceea ce credeti voi mai iubitorilor de oier !

458679717614506
Serban Ionescu  •  14 Martie 2016, 10:02

Cine sunt acesti:NOI???Niste profitori: vor bani sa insoteasaca echipa si sa o incurajeze chiar peste limitele permise( cu amenzi, suspendari si penalizari)Mai usor cu NOI!!!!Sunteti suporteri: mergeti la meci pe banii vostri!!Au jucat la doua capete' si cu echipa si cu armata, sa vada de unde pica!!!)Manipulari pentru creiere usoare!!!

caminero
caminero  •  14 Martie 2016, 09:46

Răspuns la întrebare: "Cît e nevoie!"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează