FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - ASTRA

FOTO Un nou "caz Budescu" la Astra » Un fotbalist al campioanei a reacționat agresiv în momentul schimbării

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 18:36

Florin Lovin a avut o reacție extrem de agresivă în momentul în care a văzut că Marius Șumudică dorește să-l scoată din teren, în minutul 33 al partidei cu ACS Poli, la scorul de 0-0.

În timp ce se pregătea să execute o lovitură liberă, lui Lovin i s-a făcut semn să iasă din teren, pentru ca în locul său să intre Boubacar. Mijlocașul român a reacționat nervos, a șutat în minge și, în ciuda eforturilor lui Takayuki, nu s-a calmat în drum spre marginea terenului.

Înainte să părăsească gazonul, Lovin a căzut și cartonașul galben din partea centralului Istvan Kovacs, iar după ce a fost schimbat a plecat direct la vestiare.

La puțin timp după schimbarea lui Lovin, Astra a primit gol la Timișoara, după ce Șeroni a finalizat o acțiune individuală pe partea stângă.

Nu este prima oară când Marius Șumudică se confruntă cu astfel de reacții din partea jucătorilor săi. O astfel de ieșire nervoasă a avut și Budescu, atunci când a fost schimbat în meciul contra celor de la ASA (Detalii AICI și AICI).

Capturi DolceSport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
robert1205
robert1205  •  27 Noiembrie 2016, 21:48

Lovin era un terminat salvat de SUMUDICA !

manutd.steaua
manutd.steaua  •  27 Noiembrie 2016, 19:25

Asta e valoarea clovnului *** de pe banca Astrei!Sper sa va dea Roma 7-0 si la primavara sa va uitati la tv la Europa League!mai e putin si se termina banii si va luati de mana cu aia de la ASA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

520143398153430
Pavel Radu  •  27 Noiembrie 2016, 19:05

Sumi are in seara asta 5-6 figuranti in echipa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează