FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 2-1

FOTO Victoria copiilor » Botoșănenii au sărbătorit succesul cu Dinamo alături de cei mici

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2016 00:00

Partida s-a încheiat, dinamoviștii se răfuiau cu arbitrii, iar elevii lui Leo Grozavu și-au primit premiile chiar pe iarbă. Copiii fotbaliștilor au fost invitați pe gazon pentru a se juca alături de tații lor care au avut dueluri tari cu "câinii".

Ex-dinamovistul Nicolae Mușat a fost surprins de vivacitatea fetiței sale, Iarina, puștoaica venind în viteză din tribună pentru a sări în brațele tatălui său. Autorul golului victoriei, Gabriel Vașvari, are propriul său ritual cu Antonia Maria: cea mică nu pierde niciun meci de pe propriul teren al tatălui ei, iar, la final, vine în iarbă și-și sărută părintele.

Istvan Fulop n-a reușit să marcheze împotriva echipei cu care simpatiza când era mic, dar a făcut cronica jocului alături de fiul său, Milan, care poate călca pe urme tatălui și unchiului său, Lorand, doar rezervă sâmbătă seara.

"Mă bucur că mi-am stăpânit emoțiile și am marcat de la 11 metri. Era un moment important, toată lumea era nervoasă. Ca de obicei, dedic golul familiei, cea mică am înțeles că țopăia de bucurie în tribună"
Gabriel Vașvari, mijlocaș FC Botoșani

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează