FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO + VIDEO Andone a fost prezentat la Dinamo » Dezvăluiri despre transferuri: "Am făcut ofertă pentru Elhamed și alți doi jucători"

Foto: Victor Vrînceanu +4   FOTO
Foto: Victor Vrînceanu

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 13:31

Ioan Andone a fost prezentat ca noul antrenor al lui Dinamo, într-o conferință de presă la RIN Grand Hotel. La prezentare au mai participat patronul Ionuţ Negoiţă și directorul sportiv Ionel Dănciulescu.

"Îi mulțumesc lui Ionuț pentru ofertă. Nu mi-a luat mult timp să mă decid. Suporterii merită o campioană și vom face totul pentru a reuși asta în sezonul viitor. Nu va fi ușor, dar nu mă sperie munca. Cunosc lotul. Mă bucură că jucătorii vor să rămână pentru că vreau să aduc fotbaliști doar acolo unde e nevoie", a declarat Ioan Andone.

Andone despre transferuri: "Îmi plac jucătorii tineri pe care îi are Dinamo. M-am interesat de ei, i-an analizat și cel puțin 6 vor rămâne în lot. 

Am făcut deja oferte pentru Bicfalvi, Puljici și Elhamed. Sunt jucători buni. Elhamed a făcut meciuri bune la Dinamo și îl așteptăm înapoi.

Vreau 2 portari cu experiență și 4-5 jucători de câmp. Analizăm și jucători din Liga 1, și din străinătate.

Vrem să aducem fotbaliști de valoare, cu caracter și care să aibă mentalitate și să fie luptători, ca să câștige campionatul. Nu oricine întră în vestiarul lui Dinamo. 

Andone despre obiectiv: "Mi-am dorit să revin la echipă. Pentru club poate fi o nouă etapă. Ne dorim campionatul. Dacă nu era obiectivul acesta, nu veneam. Nu mă interesează banii. Nu am vorbit mult despre asta.  Pentru campionat ne luptăm cu Steaua, Astra și Viitorul. Nu văd alte echipe care să aibă șanse reale".

 

Negoiță: "Andone are toate calitățile! Vrem trofee"

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit despre numirea lui Andone și despre obiectivele pentru noul sezon.

"Pentru sezonul viitor am ales antrenor după mai multe criterii. Un criteriu foarte important este experiența. Mi-am dorit ca antrenorul care vine să fie obișnuit cu performanța și să aibă un CV foarte bun. La fel de important era ca antrenorul să aibă caracter, pentru că am văzut persoane cu multe calități, dar lipsa caracterului le-a pus în umbră.

5.500.000 €este bugetul pe care Dinamo îl va avea în sezonul viitor, cu 15% mai mare ca în campionatul trecut

Un alt aspect important a fost integrarea tinerilor în echipa mare. Toate aceste calități le-am găsit la Ioan Andone.

Andone are un salariu mai mare decât Rednic (n.r. 15.000 de euro lunar) mai mare pentru că am așa am considerat și am negociat.

Domnul Andone are un contract pe 2 ani. Vrem să facem o echipă în care să îmbinăm experiența cu jucătorii tineri. Ne dorim o integrare a tinerilor. Vom avea răbdare.

Din păcate, în a doua parte a sezonului trecut am lăsat deoparte strategia clublui de a promova tineri, pe care i-am lăsat pe drum, i-am abandonat.

Vrem ca în sezonul viitor vrem să ne luptăm la campionat și vrem trofee.  Trebuie să completăm lotul acolo unde domnul antrenor consideră că este un plus. Ne-am propus să facem mai multe decât în sezonul trecut", a spus Negoiță.

"Am încheiat un an care putea fi mai bun, dar și mai puțin bun. Este mulțumitor. Cel mai important este că am ieșit din insolvență. Acum Dinamo este un club resetat, care a plecat oarecum de la zero. Este un club curat pe care se pot construi performanțe.

Locul 4 este un loc mulțumitor, să spunem. Partea fotbalistică este un pas înainte. Vreau să îi mulțumesc lui Mircea Rednic pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Vreau să mulțumesc și suporterilor și vreau să rămână aproape de echipă.

M-a deranjat foarte tare că s-a spus că vrem să facem minuni fără bani. Nu este adevărat. Anul trecut am avut al patrulea buget din Liga 1, după Steaua, Astra și Pandurii. Am avut toate premisele pentru a face performanță. În sezonul viitor vom avea al treilea buget, poate la eglitate cu Astra. Nu văd de ce nu am avea o performanță mai mare ca anul acesta"

Ionuț Negoiță

PALMARES ANDONE la dinamo

Andone va deveni pentru a treia oară antrenorul lui Dinamo. "Fălcosul" a mai condus formația alb-roșie în martie 2003 și decembrie 2005 și în sezonul 2010-2011.

La Dinamo, tehnicianul de 56 de ani a cucerit un titlu, trei Cupe și o Supercupă. În carieră, Andone mai are două titluri și o Cupă, câștigate cu CFR Cluj.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (60)
zecs93
zecs93  •  24 Mai 2016, 00:36
Postat de steaua1986forever pe 23 Mai 2016, 18:18

poza aia cu masa si scena captusita cu materialul rosu......e demna de o sedinta PCR......daca in loc de reclamele alea "capitaliste" din spate era o secera si ciocan....ziceai ca s-au intors in anii 60-70......cred ca nea Anghelache a cerut sa fie asa camera, nostalgic batranul...

pai mai bine intr-o camera dintr-asta decat la *** nu crezi :))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  24 Mai 2016, 00:30
Postat de dinamovist_rau pe 23 Mai 2016, 14:01

Sper sa refacem si contractele unor arbitri , printre ei si Comanescu sau Tudor . Impreuna suntem mai puternici.

lui tudor ii expira contractu cu fcsb,stai linistit ca negociaza becali la muntele athos cu tudor ca doar amandoi urca muntele crestinitatii !!!

zecs93
zecs93  •  24 Mai 2016, 00:28
Postat de mariuss72 pe 23 Mai 2016, 13:26

Elhamed, Palic, Anton, Bicfavi...Gnohere si Roti in atac...nu-mi place varianta Hanca in dreapta

a zis ando ca va aduce 2 portari cu experienta si 7 jucatori de camp, deci 9 transferuri vara asta,sa fi sigur ca se afla si un fundas dreapta mai bun ca hanca pe lista aia.......pana acum inceputu pare promitator,daca se reusesc pastrarea lui bicfalvi,puljici si ii aduce pe elhamed, radut,cabrera cum bine am stiut ieri si chiar am postat pe aici pe gsp opinia Dinamo se va bate la campionat !!!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează