FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 2-1

FOTO + VIDEO CS U Craiova o bate pe Dinamo, 2-1, și se apropie la 3 puncte de liderul Steaua » "Câinii" au ajuns la al treilea eșec consecutiv și se scufundă în clasament

FOTO: Cristi Preda +12   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 22:28

Partida dintre CS  U Craiova și Dinamo și-a respectat statutul de derby al etapei. Cele două echipe au oferit un meci spectaculos, cu multe ocazii de poartă. Oltenii s-au impus până la urmă, 2-1, toate golurile picând după pauză. La meciul jucat de craioveni în premieră în exil, la Severin, au asistat aproximativ 10.000 de oameni.

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

După o primă repriză fără goluri, în partea a doua a jocului cele două echipe au dat drumul la robinet și n-au oferit doar ocazii, ci și reușite.

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 55 cu o execuție de geniu. L-a lobat pe Brănescu, care s-a rezumat doar să privească mingea. AICI POȚI VEDEA REUȘITA

Sergiu Hanca a înscris primul gol pentru Dinamo în minutul 62, când a făcut ce a vrut cu apărarea Craiovei. În minutul 72, o centrare a lui Brigeag l-a păcălit pe Brănescu și a intrat în plasă.

Situația devine dramatică pentru Dinamo, care a ajuns la a 3-a înfrângere consecutivă în Liga 1. Este pe locul 8, cu 16 puncte și s-a distanțat de formațiile din play-off.

CS U Craiova adună 23 de puncte și se apropie la 3 lungimi de Steaua, care a pierdut pe teren propriu cu Gaz Metan. 

ECHIPELE DE START

CS U Craiova: Calancea - Brigeag, Acka, Kay, Vătăjelu - Popov, Zlatinski - Rocha, Băluță, Ivan - Măzărache 

Rezerve: L. Popescu – Kelic, Madson, A. Manea, Gustavo, Bancu, Rambe

Dinamo: Brănescu – Corbu, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca, Busuladzici, D. Nistor – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr

Rezerve: Penedo Cano – M. Popescu, Nemec, Mahlangu, P. Petre, I. Șerban, Romera Navarro

 
 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (470)
jony1973
jony1973  •  18 Octombrie 2016, 07:20

Un sfat pentru Negoita: urgent adus Sumudica antrenor sau poate Rednic. Daca continuam cu Andone va mai face o serie de 7 infrangeri (agentul 007). Ai gresit ca nu l-ai pastrat pe Rednic. Cu bani ce trebuie sa-l despagubesti pe Andone il tineai usor pe Rednic si puteai sa-i dai un comision la fiecare jucator vandut afara.

zecs93
zecs93  •  18 Octombrie 2016, 01:08
Postat de cpt.ahab pe 17 Octombrie 2016, 22:30

Eh, eu am zis de la inceput ca o sa ajungem la sapa de lemn cu nea Ando! E si lotul slab, dar nici Andone nu pricepe nimic din ce se intampla.

Daca se tinea de promisiune de la bun inceput si ii aducea pe Elhamed,Zoubir,Petrucci,Kone,Camora ii pastra pe Puljic,Mevlja,Anton acum aveam si noi echipa adevarata, ne-a imbodrobit cu toti lesinatii, se vede ca e depasit si nici ochii lui rednic la transferuri nu are !!! Maine e oricum demis, se pare ca in proportie de 99 la suta Cosmin Contra va fi noul antrenor al echipei !!! Sumudica va ramane la Astra, cel putin pana dupa meciu cu Plzen dar atunci Dinamo va avea un nou antrenor, in persoana lui Contra !!!

zecs93
zecs93  •  18 Octombrie 2016, 00:50
Postat de valyomanyd pe 17 Octombrie 2016, 21:51

Numai antrenori pe aici, toti se pricep, toti dau indicatii, ba ca Andone nu e antrenor , ba ca e depasit...Ce sa faca ma el, daca aia se impedica in minge ?

da altii cum nu se impiedica si au loturi mai slabe ca ale noastre si totusi joaca un fotbal frumos de tot !!! Exemplu CFR,Gaz Metan Medias !!! E chestie de antrenor aici, iar Andone e depasit de fotbalu din ziua de azi !!!

Vezi toate comentariile (470)
Comentează