FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

FOTO + VIDEO Impresionant! Vizită de marcă la Academia lui Hagi: "Facilitățile de aici sunt de clasă mondială" » Ce fost jucător al lui Liverpool a venit la Ovidiu

foto: fcviitorul.ro +3   FOTO
foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 11:52

Stan Collymore, fost atacant la Liverpool și la naționala Angliei, a fost prezent la Ovidiu pentru a vizita Academia lui Gheorghe Hagi.

Fostul atacant este în prezent realizator al emisiunii "The Stan Collymore show" al televiziunii londoneze RT.

Acesta a discutat pe larg cu Gheorghe Hagi despre principiile care au stat la baza înființării Academiei, englezul declarându-se extrem de impresionat de ce a găsit la Ovidiu.  

"Urmăresc Viitorul încă de la înființare și e fantastic cum a reușit să se ridice în fotbalul românesc. Gheorghe Hagi se află pe lista marilor jucători pe care i-am urmărit la Cupele Mondiale la care a participat.

E un lucru incredibil ceea ce a realizat aici în opt ani din nimic. E un miracol fotbalistic să reușești să devii campion al României într-un timp așa scurt. Facilitățile de aici sunt de clasă mondială. E incredibil că Hagi e disponibil și pentru tinerii jucători. Nu e surprinzător că Viitorul are succes, asta se întâmplă când ai un om care știe atât fotbal precum Hagi", a declarat Collymore, pentru site-ul oficial al campioanei. 

Acum în vârstă de 46 de ani, Stan Collymore a evoluat de-a lungul carierei pentru Stafford Rangers, Crystal Palace, Southend United, Nottingham Forest, Liverpool, Aston Villa, Fulham, Leicester, Bradford City și Real Oviedo.

Collymore a evoluat și la națională, bifând trei apariții în selecționata "Albionului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Noiembrie 2017, 07:28
Postat de Camelia Ignat pe 04 Noiembrie 2017, 16:03

LA CE FOTBALIST MARE A FOST PANCU SI CE REALIZARI ARE, CINE -L MAI BAGA IN SEAMA SI PE EL?ESTE DOAR UN FRUSTRAT CARE A AVUT CIUDA PE STEAUA PENTRU PERFORMANTE. LA FEL CA SI MAJORITATEA DINAMOVISTILOR .MIAU ,MIAU

cata duiosie am vazut la meciul intre academia rapid si afc rapid sau cum le zice! nu stiau suporterii cu cine sa tina! :D lumea ar trebui sa il respecte pe Hagi, dar nu se poate, ca noi suntem romani! tre` sa vina strainii sa o faca!

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2017, 19:30

Ce e adevarat ,e adevarat. Bravo Hagi!

titiduru22
titiduru22  •  04 Noiembrie 2017, 17:00
Postat de Camelia Ignat pe 04 Noiembrie 2017, 16:03

LA CE FOTBALIST MARE A FOST PANCU SI CE REALIZARI ARE, CINE -L MAI BAGA IN SEAMA SI PE EL?ESTE DOAR UN FRUSTRAT CARE A AVUT CIUDA PE STEAUA PENTRU PERFORMANTE. LA FEL CA SI MAJORITATEA DINAMOVISTILOR .MIAU ,MIAU

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează