FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

FOTO Zăpada este al... Wait! What? Becali, luat peste picior de un fost mare fotbalist, după comparația pe care a repetat-o obsesiv în scandalul cu Armata :)

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 10:11

După ce a pierdut în instanță dreptul de a folosi numele "Steaua", Gigi Becali a declarat că judecătorul care a dat această decizie a hotărât că "zăpada este neagră".

În declarațiile oferite în ultimele zile, patronul Stelei a repetat obsesiv această comparație și a fost ținta unei glume făcute de Gabi Balint.

Fostul atacant stelist a publicat pe pagina oficială de facebook o fotografie cu un morman de zăpadă murdară, alături de descrierea "A început să se înnegrească zăpada..."

"Băi nenea CSM, să spuneți la judecători «băi, mai faceți o greșeală, dar nu spuneți că zăpada neagră». Spun și eu că mai suntem oameni, dar nu mai spuneți că zăpăda neagră și cărbunele alb. Nu se poate" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1237044319709734
Corneliu Corneliu  •  19 Ianuarie 2017, 17:21

Asa e dar numai ca zapada devine neagra atunci cind se pune mizeria pe ea. DOMNULE BALINT SINTETI NISTE MIZERII CU TOTII.

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  19 Ianuarie 2017, 13:59

De fapt zapada este ... albastra ! Asa s-a dovedit stiintific ... Ca noi, oamenii o vedem alba in lumina zilei ... este o cu totul alta poveste ... De aceea a aparut Alba ca zapada si nu Albastra ca zapada ... ceea ce ar fi derutat nu numai pe bietii copii ci si pe oamenii mari, care se presupune ca sunt cu capul pe umeri, sau cu scaun la cap, dar care nu demonstreaza prin nimic lucrul acesta ... din pacate ...

aius
aius  •  19 Ianuarie 2017, 13:42

Din bisnitar si crescator de cornute,sa ajungi mare patron la un club important in Romania,a fost visul lui becali! A reusit! Cu ajutorul mafiei,al presei,etc. a reusit,pa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează