FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CFR CLUJ 1-1

UPDATE Zotta a susținut că Balaj a greșit grav la meciul dintre Timișoara și CFR Cluj. Gest-surpriză după meci!

Captură Digisport +1   FOTO
Captură Digisport

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 19:35

Chiar dacă în timpul partidei ardelenii s-au considerat dezavantajați și au protestat la faza din minutul 41, surse GSP au dezvăluit că Vasile Miriuță și delegatul CFR-ului l-au felicitat pe arbitrul Cristi Balaj la finalul meciului pentru prestație! 

UPDATE 22:15

Știrea inițială: 

În minutul 41 al meciului dintre ACS Poli Timișoara și CFR Cluj, la 1-0 pentru gazde, clujeanul Păun a căzut în careu după un duel cu Cârstocea, dar arbitrul Cristi Balaj n-a acordat lovitură de la 11 metri, deși ardelenii au protestat vehement. 

La pauză, fostul arbitru Constantin Zotta a văzut mai multe reluări ale fazei și a concluzionat că centralul Balaj n-a procedat corect și că trebuia să acorde penalty.

"Este o neglijență a lui Cârstocea care îl împiedică pe Păun să lovească mingea. Arbitrul trebuia să acorde lovitură de la 11 metri", a declarat Constantin Zotta la Dolcesport.

Meciul s-a încheiat egal, 1-1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
szsebi
szsebi  •  28 August 2016, 06:17
Postat de zeidas pe 27 August 2016, 22:39

Arbitrul (Asta) de fiecare data cand abitreaza CFR-ul nu greseste, ci doar o face intentionat ca intotdeauna, furind echipa CFR. Daca citesti coment-ul meu atent sper sa intelegi, dupa "greseste" nu am pus virgula (care schimba intelesul frazei) conjunctia ci fiind folosita in sensul de "ci doar".

Mea culpa,scuze..

blatistu49
blatistu49  •  27 August 2016, 23:36

e un go..lan

zeidas
zeidas  •  27 August 2016, 22:43

Primul coment.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close