FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Francisc Vaştag s-a opus ca fiul său să revină la Dinamo! Dar puştiul a avut ultimul cuvînt

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 18:41

Printre noutăţile actuale din lotul "cîinilor" se numără şi mijlocaşul central Andrei Vaştag, 19 ani, care s-a întors în Ştefan cel Mare după un sezon petrecut la Viitorul Constanţa.

A fost un transfer cu probleme, întrucît tatăl fotbalistului, fostul campion la box, Francisc Vaştag, s-a opus tranzacţiei. A dezvăluit azi chiar jucătorul: "Sînt bucuros că am revenit la Dinamo, e un sentiment plăcut, a fost alegerea mea. Cel mai greu de convins a fost tatăl meu, în ceea ce priveşte transferul. Nici eu nu am înţeles de ce, dar pînă la urmă l-am convins. Nu a avut de ales. Nu e stelist, probabil, era supărat pe ceea ce mi s-a întîmplat mie data trecută cînd am fost la Dinamo. Nu credeam nici eu că mă voi mai întoarce, dar clubul acesta m-a dorit foarte mult, aşa că am ales să mă întorc".

Vaştag junior va primi credit din partea lui Gigi Mulţescu: "Ştiu că dînsul se bazează pe tineri, vrea să construiască o echipă nouă, dornică de performanţă. Trebuie să muncesc mult, cerinţele şi presiunea sînt mai mari decît la Viitorul. Dar chiar nu mi-e teamă deloc".

20 de meciuri a bifat Vaştag la Viitorul în precedentul sezon, avînd o medie a notelor în Gazetă de 5,50 după 1.123 de minute jucate


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
lucell
lucell  •  18 Iunie 2013, 22:45
Postat de adimutu14 pe 18 Iunie 2013, 22:12

Un jucator bun si de viitor. Sper sa de'a randament si sa faca numai lucruri bune pentru noi. Mandria de-a fi caine!!!

sa DEA :)

adimutu14
adimutu14  •  18 Iunie 2013, 22:12

Un jucator bun si de viitor. Sper sa de'a randament si sa faca numai lucruri bune pentru noi. Mandria de-a fi caine!!!

hodoni
hodoni  •  18 Iunie 2013, 20:44

Gianni 25 , am vrut sa zic , ca tot Banatu-i Fruncea ....HAI POLI ! Imi pare bine ca Barbutz a ramas la Poli , sa vedeti ala jucator .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează