FOTBAL  »  Superliga  »  POLI - URZICENI

Frică

Articol de GSP - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Viorel Moldovan se aşteaptă la o replică tare din partea lui Poli

Viorel Moldovan, fostul atacant al lui Poli în 2005, acum director sportiv al Urziceniului, laudă achiziţiile făcute în iarnă de Poli. "Au transferat jucători interesanţi. În ciuda anumitor probleme pe care le scot în evidenţă conducătorii, Poli e o echipă periculoasă. Dar are şi ea problemele ei şi trebuie să profităm de ele. Petrescu ştie ce are de făcut, vom fi pregătiţi pentru luptă, ne-am luat măsurile de rigoare", a spus Moldovan.
El este convins că rezultatul de azi va cîntări foarte mult în lupta directă Poli - Urziceni pentru un loc de cupă europeană. "E un meci foarte important atît pentru noi, cît şi pentru Timişoara. Aş vrea să fie un spectacol".

Presiune
Viorel Moldovan a nominalizat jucătorii la care echipa sa trebuie să fie atentă. "Karamian este cea mai importantă piesă a lor la mijloc. Revenirea lui Ganea este un alt atu pentru ei. Plus Bucur şi acel slovac, Borbely. Au un antrenor foarte bun şi joacă acasă, ştiu ce înseamnă presiunea de acolo", a spus Moldovan.

Nu vine la meci
Viorel Moldovan nu va fi prezent diseară pe stadionul "Dan Păltinişanu". "Am treabă în străinătate", a motivat fostul internaţional. Actualul director sportiv al Urziceniului s-a aflat ultima oară pe arena timişoreană la finala Cupei, Poli - Rapid 2-0, în mai 2007, ultimul său meci în calitate de jucător.

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (5)
 •  03 Martie 2008, 17:58

Mihai frate.....tu zici ca echipele fantoma gen mioveni sau farul le vezi dar derby-urile nu ...si apoi te-ai facut de cacao prin "hai gloria bistrita" Intradevar e derby mare cand joaca bistrita :)))

 •  03 Martie 2008, 10:09

ai dreptate lorenzzo, si eu spun ca decat sa ne amagim ca vedem meciurile live pe gsp, mai bine deloc ca te enervezi la maxim sa nu-ti mearga. si apoi alte meciuri gen mioveni-farul sau alte anonime de echipe le vezi cat de cat iar derby-urile deloc. la inceput eram chiar incantat si am laudat gsp pt initiativa nica de a transmite meciurile, dar trebuie sa aveti si tehnica necesara. in speranta ca se vor remedia lucrurile, hai gloria bistrita

 •  03 Martie 2008, 09:46

Cica: "finala Cupei, Poli - Rapid 2-0, in mai 2007...". Eu am fost la acel meci si jur ca scorul a fost altul. Mai GSP, documentati-va si voi, ce naiba. In plus transmisiile live pe site-ul vostru de la meciul de aseara mergeau ca porcu, in sensul ca aproape de loc. Lipsa de profesionalism. Daca v-ati apucat de "live", cumparati-va naibii si voi niste servere corespunzatoare. Sau nu aveti bani?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează