FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Fundașul dorit insistent de Steaua s-a autocaracterizat: "Am puține calități tehnice" » Care a fost cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 16:20

Bogdan Țîru, fundașul dorit foarte mult de Gigi Becali la Steaua, a acordat un interviu pentru revista Ligii Profesioniste de Fotbal în care s-a autocaracterizat.

"Aș spune că Bogdan Țîru este un jucător cu puține calități tehnice, un jucător care compensează lipsa de talent cu foarte multă muncă. Un jucător căruia îi place lupta în teren, în sensul bun al cuvântului și pe care se poate baza orice antrenor. Un jucător a cărui calitate principală este jocul aerian", a declarat Bogdan Țîru.

17 meciuri
a jucat Țîru pentru Viitorul în acest sezon din Liga 1, unde a marcat și un gol

Fundașul central în vârstă de 22 de ani consideră că cel mai dificil fotbalist împotriva căruia a jucat a fost Denis Alibec de la Astra.

"Cu Alibec îmi este greu mereu! Este imprevizibil, e puternic și tehnic. Trebuie să stai mereu în priză, trebuie să nu îi dai spațiu și trebuie sa te concentrezi pentru a rezista la jocul lui. E cel mai bun din țară acum", a adăugat Țîru.

...despre Gheorghe Hagi: "Domnul Hagi este cel mai bun motivator pe care l-am întâlnit. Își dorește tot ce este mai bun pentru noi. Îmi spune mereu să îmi stabilesc obiective, să nu mă complac, să dau întotdeauna sută la sută pe teren. Nu-i plac deloc jumătățile de măsură"

600.000 €e cota de transfer a lui Țîru, conform transfermarkt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ortega
ortega  •  02 Decembrie 2016, 19:51

Păi la Mogo , minte multă nu se cere , prost să fii , să ai ( o Țâră de ) putere ...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Decembrie 2016, 17:23
Postat de hector13 pe 02 Decembrie 2016, 16:56

Putea sa completeze caracterizarea - de altfel fabuloasa - cu urmatoarea fraza: "Bogdan Taru este genul de om caruia ii place sa vorbeasca despre sine insusi la persoana a 3-a".

Pai, cu atatea interviuri ale lui Sumudica, o fi crezut baiatul ca asa se vorbeste in lumea buna...

gerulozaurus
gerulozaurus  •  02 Decembrie 2016, 17:07
Postat de emenangita_mangladesh pe 02 Decembrie 2016, 16:36

Aoleu, alt muncitor necalificat? Asta e bun sa faca cuplu cu Tosca

cu Alin Cloșca, fazanul ala care clocește mingea meci de meci ? si Messi poate sa vina la STEAUA,ca pe mana lui Reghenpraf devine un anonim.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează