FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Gabi Balint a comis-o în direct: „Ah, FCSB... Mi-a scăpat! Uite cum mustăcește Duckadam”

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 18:53 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 21:14

Gabi Balint (60 de ani) și Helmuth Duckadam (64 de ani) au oferit un moment comic în timpul unei emisiuni. 

Gabi Balint și Helmuth Duckadam au fost protagoniști la cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, Cupa Campionilor Europeni cucerită de Steaua în 1986. 

Gabi Balint vine cu o nouă ipoteză legată de retragerea lui Becali: „Ce să vândă? E doar o strategie”
FCSB
Gabi Balint vine cu o nouă ipoteză legată de retragerea lui Becali: „Ce să vândă? E doar o strategie”

Cei doi au rămas în relații bune, în ciuda opiniilor diferite pe care le au în conflictul pentru stabilirea continuatoarei. Balint e de partea CSA, iar Duckadam în tabăra FCSB

Gabi Balint: „Uite cum «mustăcește» Duckadam”

În timp ce analiza derby-ul dintre Rapid și FCSB, scor 1-0, Balint a fost folosit denumirea „Steaua” pentru formația lui Gigi Becali. S-a corectat imediat, rezultând un episod amuzant. 

„Eu zic că FCSB nu a pierdut din cauza arbitrajului, chiar dacă au fost greșeli evidente. A pierdut pe mâna ei. Prima repriză a fost sub așteptări, iar în a doua au ratat o mulțime de ocazii. 

Că se retrage Gigi Becali? Din ce se retrage? În acte n-a ocupat o poziție oficială, n-a fost finanțatorul Stelei. Ah, pardon, al FCSB-ului. Uite cum «mustăcește» Duckadam... mi-a mai scăpat”, a spus Gabi Balint, amuzat, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO. Cum va arăta FCSB după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal: „Pentru jucători nu se schimbă nimic. Va fi MM acolo”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Dan Petrescu, furios la conferință după erorile mari de arbitraj: „Trebuia să se retragă tot clubul, nu doar patronul!”

Milionarul care se oferă să cumpere FCSB de la Becali: „M-aș duce să iau clubul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
corectu
corectu  •  26 Aprilie 2023, 11:05

Incredibil cât de falși pot fi unii.Și pentru ce? Pentru niște„stele”.Au fost mereu în memoria noastră și o să rămână.Dar să spui că ții cu clubul Steaua,nu cu echipa e prea mult.Ei beneficiază de niște grade de generali,colonei.De apreciat atitudinea lui Duckadam.Are caracter,el nu poate spune decât ADEVĂRUL.Pentru că așa a fost educat.

John_Doe
John_Doe  •  26 Aprilie 2023, 07:46

A văzut și el ca nu se completează locurile pentru excursia de la Sevilla, pentru că adevărații suporteri ai Stelei sunt la FCSB. La CSA sunt niște profitori care așteaptă să ia ceva bani, nu să dea.

ccc23
ccc23  •  25 Aprilie 2023, 23:16

Om e si el..nu se poate preface la nesfarsit..la un moment dat trebuia sa scape porumbelul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează