FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - HERMANNSTADT 1-2

Stupoare în studio, după ce a văzut imaginile de la Ploiești: „Avem voie să le difuzăm la ora asta?”

Iancu a fost eliminat în meciul de astăzi
Iancu a fost eliminat în meciul de astăzi

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 18:23 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 19:22

Bogdan Cosmescu, comentator sportiv, a fost șocat de ieșirea nervoasă a lui Gabi Iancu din finalul meciului Chindia - Hermannstadt 1-2, când atacantul sibienilor a înjurat un spectator la ieșirea de pe teren, gest pentru care a fost eliminat.

Titular în Chindia - Hermannstadt, Iancu a fost schimbat în minutul 90. La ieșirea de pe suprafața de joc, a înjurat birjărește un spectator aflat în spatele băncii de rezerve, gest pentru care arbitrul Szabolcs Kovacs i-a arătat cartonașul roșu.

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a fost șocat de ieșirea lui Iancu.

Varga ar fi cedat presiunilor lui Petrescu » Decizia luată înainte de CFR Cluj - FCSB
CFR - FCSB
Varga ar fi cedat presiunilor lui Petrescu » Decizia luată înainte de CFR Cluj - FCSB

Șocat de înjurăturile lui Gabi Iancu: „Nu se poate așa ceva!”

Noi avem voie să dăm imaginile astea? Cât e ceasul, e noapte? Nu se poate așa ceva, mă! Ăștia ar trebui să fie simbol pentru băieții pe care Iulian (n.r. - Miu, prezent în studio) îi antrenează la CSA Steaua, la Academie. Nu se poate așa ceva!

Băi, OK, nici spectatorii nu procedează cum trebuie, sunt covins că-l înjură înspăimântător. Mă, dar tu ești fotbalist, ești liniștit. Ăla care vine acolo poate a fost să muncească dimineață și este mai nervos. Tu ești fotbalist, o duci bine.

Ce-ți trebuie să te iei cu el? Nu te-a lovit, nu te-a scuipat. Te-a înjurat, OK. Nu e corect, dar trebuie să te abții! Băi, ești jucător profesionist! Nu ai 17 ani, ai 28!”, a precizat acesta la Orange Sport.

Ulterior, după ce a văzut reacția lui Gabi Iancu de la flash-interviu, în care acesta și-a prezentat scuze pentru cuvintele spuse, Cosmescu a completat:

„E primul pas spre a nu mai face treaba asta. E corect, da. Mă așteptam să fie mai virulent, dar nu a fost”.

Ce a spus Gabi Iancu după Chindia - Hermannstadt

Am greșit, am cedat. Îmi cer scuze, sper să nu primesc multe etape. Nu cred... sunt jucători care înjură arbitrii pe teren și nu primesc roșu. Nu spun că nu am greșit. Îmi pare rău, nu am cedat de multe ori în carieră. Probabil pe fondul oboselii, tot meciul am auzit «Să-mi bag, să fac, să dreg»

Mai multe știri din Liga 1: 

Scântei la Ploiești! Măldărășanu și Iancu i-au bătut obrazul lui Petrea: „M-a deranjat!”

Elias Charalambous l-a lăudat pe Dan Petrescu: „Sigur face ceva bine dacă a câștigat atâtea trofee”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
traian_v
traian_v  •  10 Aprilie 2023, 10:40

Ati descoperit apa calda la GSP. Cine si-a inchipuit, un spectator de fotbal care a injurat! Nemaivazut si nemaiauzit. Extraordinar eveniment. Ingrozitor ;)

melcul_furios
melcul_furios  •  09 Aprilie 2023, 20:09
Postat de sibelius pe 09 Aprilie 2023, 19:53

Suprinzator, dar fotbalistul castiga bani pentru ca ala care injura si altii ca el(sau ca aia care injura toata ziua pe forum) sunt interesati de fotbal. Daca nu ar interesa pe nimeni, Iancu ar juca o miuta cu baietii "pe sintetic" dupa ce a iesit din fabrica unde ar castiga 2500 lei+ bonuri de masa, nu cateva mii de euro.

Data viitoare când te duci la doctor la un cabinet privat sau la dentist îți recomand să îl injuri și vezi ce se întâmplă, ca doar traieiste din banii pe care ii plătești tu, da? Presupun ca nu ai o problemă dacă la munca șefii te înjură, ca doar ei îți plaesc salariul și fără ei ai muri de foame, nu?

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  09 Aprilie 2023, 19:54

Ca și în alte situații mai serioase, vinovate sunt victimele!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează