FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA CAMPIOANĂ

Gâlcă a vorbit despre viitorul său: ce are de gînd să facă și cum au comentat oficialii Stelei situația

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 22:30

Costel Gâlcă așteaptă ca oamenii din conducerea Stelei să-i propună prelungirea contractului, el fiind dispus să continue în Ghencea. 

"Titlul a fost cîștigat pe teren. A fost un campionat cu multe suferințe. Bucuria e enormă!

Eu sînt deschis să vorbesc cu clubul și să prelungim contractul. Vreau să continuu la Steaua. Eu am mai spus asta. Aici este un grup unit. Dar nu depinde numai de mine acest lucru. Vedem ce vrea și clubul", a zis Costel Gâlcă la Digi. 

Argăseală: "Moldova ne poartă noroc"

"Vă arăt tricoul de campion, 2014-2015, e foarte frumos. Am mai trăit așa ceva la Urziceni, cînd Steaua a mers în cupele europene deși Rapid avusese 3 bare la Iași. Multe emoții, dar e bine că s-a terminat cu bine. 

Oțelul ne-a scos din luptă la un moment dat, iar acum tot ei ne-au ajutat. Moldova ne poartă noroc. 

Vom discuta cu Gâlcă cînd se termină și Cupa României", a declarat Argăseală, președintele Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2015, 15:33

nici nu cred ca, daca va mai exista un viitor in antrenorat al acestui galca, el va mai interesa pe cineva. este cel mai nepregatit antrenor care a stat pe banca stelei un sezon intreg, in istoria clubului!

76dani
76dani  •  29 Mai 2015, 12:11

Bineînţeles că nu-i va fi prelungit contractul, vine Rădoi. Succes şi lui. O să ajungem să-l regretăm pe Gâlcă cât de curând! Respect Costel Gâlcă!

florar
florar  •  29 Mai 2015, 11:42
Postat de panion44 pe 29 Mai 2015, 01:04

PACAT CA ESTI STELIST CA SPUI NUMAI PROSTII..PAI NU GALCA A CASTIGAT CAMPIONATUL ASTA CI OTELUL..UNDE A DEPINS DE GALCA ADICA CU CHIAJNA SI MAI ALES ULTIMUL MECI CU IASIUL NU A FOST IN STARE SA CASTIGE...GALCA POATE SA CASTIGE TOATE CELE 3 TROFEE DUPA PAREREA MEA RAMANE CEL MAI SLAB ANTRENOR DIN ISTORIA STELEI..CHIAR MAI SLAB DECAT STOICHITA SAU ILIE STAN...CU REGHE NICI ATAT NU POT SA-L COMPAR PAI REGHE CASTIGA LA 20 DE PUNCTE CAMPIONATUL IAR GALCA II BAGA OTELUL TITLUL IN BUZUNAR..MIE CA STELIST IMI E RUSINE DE TITLUL ASTA...ADICA E UN TITLU CINSTIT DAR NU CASTIGAT PRIN DIFERENTA DE VALOARE...CAND TE BATE OTELUL,CEAHLAUL SI RAPID ECHIPE RETROGRADATE LA TINE ACASA E CLAR CA N-AI VALOARE...DU-TE GLACA UNDE VEZI CU OCHII SI NU MAI REVENI NICIODATA LA STEAUA POATE DACA CASTIGI CAMPIONATUL PRIN SPANIA,ITALIA ANGLIA SAU GERMANIA...

Pe undeva ai dreptate...Dar...daca Steaua cistiga la Iasi acum se spunea cum Gigi a folosit valiza.De fapt s-a si scris inainte...Daca Chiajna pierdea cu Steaua se spunea ca Baciu a dat meciul...Oricum se intimpla ...nu este bine.Gilca e bine ca pleaca.Pina acum 2-3 etape nu avea nici o traire...Parca era un robot ...Jucatorii au nevoie si de cineva care sa-i impulsioneze ...Spune si acum ca a vrut sa plece cind au transferat in iarna cei 3 jucatori.Cum acestia nu se mai intorc nu stiu de ce acum vrea sa mai ramina.Rezultatele fara nici o logica demonstreaza ca nu este un antrenor de Steaua...3-0,0-0si 0-2 cu Astra,3-1 ,1-1 ,0-1 cu Petrolul,1-3 si 3-0 cu Pandurii.Toate aceste rezultate au fost fara cei 3 jucatori dar cu echipa condusa de Gilca...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează