FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gâlcă explică de ce Chipciu nu a mai dat randament la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 10:51

Costel Gâlcă a explicat de ce Alex Chipciu, cel mai bine plătit jucător din lotul Stelei, a avut evoluţii mai slabe în sezonul trecut.

" Steaua a jucat multe meciuri sezonul trecut, iar la mulţi jucători au simţit oboseală sau au ieşit din formă, aşa cum este cazul lui Alex Chipciu.

El a avut acea operație la picior, iar după aceea s-a chinuit cu tija. În plus, a venit tîrziu la pregătirea din iarnă. Asta este una dintre cauzele pentru care jucătorul nu se află la formă la care se doreşte", a spus Gâlcă la DigiSport.

Îprima parte a sezonului trecut, Chipciu a strîns 6 goluri şi a oferit 9 assist-uri colegilor, spre deosebire de anul 2015, în care a marcat doar de două ori şi a bifat 5 pase de gol!

30.000 €este salariul lui Alex Chipciu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Iulie 2015, 06:30

Neubert... Uite, dă-i idei lui Negoiță, să vezi cum îi transformă neamțul pe cățeluși în dulăi. Și, neapărat, să-l ia consilier pe nea_vanea.60, ca să meargă totul strună. Europa, păzea! Vine haita cu spartanii, sau cum le-o mai zice acum...

calinescu_
calinescu_  •  01 Iulie 2015, 17:22

EXACT DUPA OPERATIE SI INDOPAT DE NEUBERT , CHIPCIU IL LUA LA SUTA SI PE BOLT ....!!!! DECI, CHIPCIU , LATO , BOURCEANU , CHIRICHES ET COMPANY SUNT CREATIA LUI NEUBERT ....!!!! RESTUL SUNT POVESTI ...!!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Iulie 2015, 16:52

nu poti da ce nu ai, ce nu ai avut niciodata! in plus, are egoism in exces... cat despre sarmanul de galca ce mai poti spune? il asculti si te apuca jalea gandind ce "antrenor" a avut fcsb un sezon intreg!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează