FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Galeria Rapidului, cât un Airbus! Câți decibeli a atins Peluza Nord: „Dacă o țineau așa 5 minute, își puteau pierde auzul”

Galeria Rapidului, cât un Airbus! Câți decibeli a atins Peluza Nord: „Dacă o țineau așa 5 minute, își puteau pierde auzul” +34   FOTO
Galeria Rapidului, cât un Airbus! Câți decibeli a atins Peluza Nord: „Dacă o țineau așa 5 minute, își puteau pierde auzul”

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 10:41 / Actualizat luni, 14 august 2023 11:53

Derby-ul dintre Rapid și Petrolul a fost decis de două gafe ale giuleștenilor, dar în tribune, lucrurile au fost mult mai strânse. 

Galeria Rapidului a avut în prima repriză o scenografie 3D, în care i-a ironizat pe cei de la Petrolul. După pauză, fanii echipei gazdă au pornit un show pirotehnic, cu mai multe torțe și fumigene, care a oprit meciul preț de mai bine de 5 minute. 

În acel moment, tot stadionul a început să scandeze unul dintre cântecele favorite ale publicului vișiniu: „De când am venit prima oară pe Giulești, m-am îndrăgostit de-o echipă ca-n povești, ooooo, hai Rapid, ale”. 

107 decibeli generați de Peluza Nord a Rapidului

Prezent pe marginea terenului, fotoreporterul GSP Raed Krishan a măsurat intensitatea zgomotului făcut de peluza rapidistă. Aceasta a atins un maximum de 107 decibeli. Drept comparație, motoarele unui avion Airbus a321 generează 85 de decibeli în zbor și peste 100 de decibeli la decolare, atunci când sunt turate la maximum. Sau cât un mp3 player la volum maxim, un picamer etc. 

Conform Centrului de Control și Prevenție din SUA, o persoană expusă la peste 100 de decibeli timp de mai mult de 5 minute își poate pierde auzul.

Iată momentul incandescent din tribunele Giuleștiului 

EXLCUSIV Un nume important din istoria Rapidului îi ia la rost pe jucători: „Joacă tot înapoi, ca bucătarii, în spatele frontului. Pe vremea mea, galeria te lăsa 30 de minute”

GALERIE FOTO Dan Șucu nu a înțeles nimic » Cum l-au surprins camerele TV după Rapid - Petrolul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
Morujmomoruj
Morujmomoruj  •  18 August 2023, 16:05

ooo *** ooo ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paulp93
paulp93  •  18 August 2023, 00:11
Postat de dobrin pe 17 August 2023, 20:58

Ar trebui sa o lasati mai usor cu zgomotul, nu de alta, dar pe urma cum mai ascultati manele?

ce inseamna manele? nu am auzit de cuvantul asta?

dobrin
dobrin  •  17 August 2023, 20:58
Postat de rocky3 pe 15 August 2023, 11:09

Păcat că jucătorii nu se ridică și ei la nivelul spectatorilor și fac mai mult figurație!

Ar trebui sa o lasati mai usor cu zgomotul, nu de alta, dar pe urma cum mai ascultati manele?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează