FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO A renunțat la fotbal pentru ea » Un fost jucător al lui Dinamo pleacă în SUA pentru viitoarea lui soție

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 14:16

Denis Lemac, 22 de ani, era considerat unul dintre cele mai mari talente a lui Dinamo, dar nu a confirmat niciodată.

Fostul atacant este acum liber de contract, după ce în vară i-a expirat înțelegerea cu echipa a doua a "câinilor". Acum, Lemac pare că a renunțat la gândul unei cariere de fotbalist și are alte planuri.

Lemac este decis să plece în SUA pentru a  fi alături de soția sa. Aceasta studiaza în Milwaukee și vrea să devină inginer. Și ea este pasionată de sport, practicând în trecut baschetul.

De-a lungul carierei, Lemac a bifat 3 meciuri în tricoul lui Dinamo, toate în sezonul 2014-2015.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1182899711775949
Radulescu Gheorghe Romulus  •  21 Septembrie 2016, 20:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  21 Septembrie 2016, 10:52

Cum arata ba fata aia ?? Ca o fata..e clar ca duci lipsa de fomei. Daca ai sansa sa fi fotbalist, muncesti atati ani si apoi dai cu piciorul , inseamna ca ai ajuns la concluzia ca esti slab si nu ai nici o sansa.

itrobert
itrobert  •  21 Septembrie 2016, 10:31

Mai copii, sa aveti bafta maxima in tot ce faceti; America e buna cu cei care vor sa faca treaba si rea cu parazitii si cu pushlamalele! Nu cunosc pe nimeni care sa fi venit aici cu gand de munca si sa se fi ratat!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează