FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Andrei Vlad la primul antrenament sub comanda lui Dică!

Foto: FC Steaua București +5   FOTO
Foto: FC Steaua București

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 17:57

FCSB a efectuat astăzi primul antrenament la București după ce la sfârșitul săptămânii trecute a venit din cantonamentul din Olanda.

La antrenamentul de astăzi de la baza din Berceni a participat și portarul Andrei Vlad venit în urmă cu câteva zile de la CSU Craiova. Și pentru Budescu, Teixeira și Morais a fost primul contact cu noua bază de pregătire a roș-albaștrilor.

"Messi al portarilor", după cum l-a lăudat Becali, se va lupta pentru titularizarea în poarta FCSB-ului cu Florin Niță, Eduard Stăncioiu și Toma Niga.

Nicolae Dică a condus antrenamentul de astăzi cu zâmbetul pe buze, făcându-i pe jucători să se antreneze relaxați.

Citește și: EXCLUSIV "Messi al portarilor" e caracterizat de primul său antrenor » Ce puncte forte are noul jucător al FCSB-ului + De ce e comparat cu Neuer: "Are o tehnică nativă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tanasevictor
tanasevictor  •  11 Iulie 2017, 22:28

Nu dori raul altuia,ca nu stii ce se poate intampla

88gore88
88gore88  •  11 Iulie 2017, 21:46

Luat de la CSU cu japca,inregistrat la "o echipa anonima din liga a2a",cedat la FCSB de catre "echipa anonima care iubeste Steaua" iar acestia achita doar despagubiri in loc de pretul real al transferului si multumesc in media D-nei Anamaria Prodan pt efortul depus la acest "transfer".Ocazie cu care D-na Prodan nu mai calca in Banie si nici nu va mai avea posibilitatea de a mai impresaria vreun jucator de-al oltenilor.Maine,toata lumea imbracati la "4 ace",se merge la TAS,poate iese ceva....N-ati invatat nimic din anii de puscarie absolviti,tovarasi.Parca aud iar refrenul "Barabas liber,Isus pe cruce!",spus de o voce tremuranda...

blatistu49
blatistu49  •  11 Iulie 2017, 21:06

seamana cu MESSIsi cu manusile lu NEUER

Vezi toate comentariile (3)
Comentează