FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Bumba a făcut vizita medicală la Dinamo! Informație de ultimă oră: când poate debuta pentru "câini"

FOTO: Vlad Nedelea +5   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 08:23

Claudiu Bumba, 23 de ani, face în această dimineaţă vizita medicală în acelaşi timp cu juniorii de la CS Dinamo. Fotbalistul s-a înţeles joi seara cu Dinamo, urmând să semneze după vizita medicală.

Bumba se află în proces cu fostul club, Hapoel Tel Aviv, după ce a reziliat unilateral contractul. Fostul club îi cere două milioane de dolari, dar jucătorul e optimist că va avea câştig de cauză şi aşteaptă decizia TAS.

Formația din Israel nu s-a apărat în nici un fel la TAS, asa că şansele să i se dea dreptate sunt foarte reduse.

Mijlocaşul nu va putea evolua pentru Dinamo în primul meci pentru că încă nu i-a sosit "cartea verde". Nici etapa viitoare nu are şanse foarte mari, însă de la al treilea joc oficial al anului va fi sigur în echipă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
947098788758730
Bancos Alexandru  •  06 Februarie 2017, 10:01

Bravo, CLAUDIU!! Sa te faci RAU !!! HAI DINAMO !!!!!!

becalidinamovit
becalidinamovit  •  03 Februarie 2017, 12:33
Postat de brandremist pe 03 Februarie 2017, 12:27

Piticul asta nu plecase în cantonament cu CFRUL?? Acum a ajuns la Dinamo?? Oricum, mi s-a părut bun la Naționala mică, îmi plăcea cum juca acolo. Era un jucător interesant.

vezi ca vizonu e cea mai tare achizitie nu cred ca poate fi sub marica,golubovici,tade ..asta da 1 gol .daca nu sta mereu accidentat ..cum ajung ;la voi ,toti sufera ,au probleme ,,pe tanmase l-ati trimis direct de la nationala unde ra la hagii ,in italia in infermerie 6 luni ..am incredere ca vizonu dolofan v-a depasi recurdul lui marica la voi ..nu cred ca v-a sta ca marica numai prin spitale si fara sa dea fitosu vreun gol ..vizonu da 1 pana la finalul ontractului .

becalidinamovit
becalidinamovit  •  03 Februarie 2017, 12:29
Postat de brandremist pe 03 Februarie 2017, 12:27

Piticul asta nu plecase în cantonament cu CFRUL?? Acum a ajuns la Dinamo?? Oricum, mi s-a părut bun la Naționala mică, îmi plăcea cum juca acolo. Era un jucător interesant.

piticu asta are 1,77 ..uriasule ..popa era un ghita muresan petardo :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează