FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Galerie FOTO "Copiii" lui Badea » Gazeta a fost în vizită la grupele de juniori ale CS Dinamo: cine e ”Lăcătuș” din Groapă

Până să ajungă în grija lui Badea, copiii de la CS Dinamo se antrenau pe unde apucau // Foto Alex Nicodim +25   FOTO
Până să ajungă în grija lui Badea, copiii de la CS Dinamo se antrenau pe unde apucau // Foto Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 00:00

Gazeta a vizitat grupele de copii şi juniori ale celor de la CS Dinamo, care se antrenează în Ştefan cel Mare, dar au trecut deja în "parohia" lui Nicolae Badea.

Situaţia modernizării stadionului din Ştefan cel Mare este încă în ceață, deşi Nicolae Badea şi CS Dinamo au anunțat că s-ar fi ajuns la un acord verbal.

Între timp, cele două entităţi au mai ajuns la o înţelegere. Toate grupele de copii şi juniori ale Clubului Sportiv au fost preluate de către societatea patronului Computerland.

Actele nu au fost perfectate, dar Badea, fiind prin societatea sa administrator al parcului din Ştefan cel Mare, le-a permis deja celor aproximativ 250 de puşti, organizaţi în 12 grupe, să se pregătească pe terenul "Piţi Varga".

Ca o paralelă, juniorii echipei Dinamo din prima ligă, finanțată de Negoiţă, nu au voie să se pregătească în "Groapă" şi fac antrenamentele pe un teren de la Romprim.

Gazeta a scris săptămâna trecută, în exclusivitate, despre planurile lui Badea de a forma un nou Dinamo, în stilul în care încearcă şi CSA să facă o nouă Steaua.

"Lăcătuş" de la Dinamo este Ionel Augustin, care dezvăluia la DigiSport Matinal: "De dorim să ajungem cât mai rapid în Liga a 3-a, apoi în a doua. Jucătorii tineri pe care-i avem au nevoie de obiectiv, d-aia e important pentru noi să promovăm".

În acest sezon, formația CS Dinamo evoluează în Liga a 5-a.

"Avem mulți copii talentaţi şi am înfiinţat şi echipa de seniori pentru ca ei să aibă continuitate, să aibă unde juca după ce termină junioratul"
Ionel Augustin, şeful Centrului de copii şi juniori CS Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează