FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

GALERIE FOTO EXCLUSIV Epoca de piatră! Susţineţi că aici există condiţii şi securitate pentru Derby de România?

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2015 00:58

Arena Naţională nu are aviz de funcţionare pentru Derby de România, dar stadionul Dinamo da!

Gazeta a vizitat ieri "Groapa" şi a găsit prăpăd: bucăţi imense de beton se desprind cu uşurinţă din zidurile arenei, scaunele sînt rupte şi sparte, gazonul e stricat. Aici se va juca duminică Dinamo - Steaua.

ISU n-a garantat pentru ca Derby de România să se joace pe Arena Naţională, dar stadionul din "Ştefan cel Mare" are toate avizele necesare, deşi arată jalnic.

Reporterii Gazetei au găsit condiţii groaznice pe stadionul lui Dinamo, toate imaginile putînd fi găsite într-un fotoreportaj extraordinar în Gazeta Sporturilor de astăzi sau pe platforma Gazeta Digitală.

Alte materiale exclusiv print:

√ Amintiri din derbyurile de altădată! "Cîinii" rememorează dueluri de poveste cu marii rivali

√ Interviu EXCLUSIV cu Giovanni Trapattoni! Dialog-surpriză cu cel mai de succes antrenor din istoria Seriei A

√ Ofertă surpriză pentru debutantul României de la o echipă de top din Europa

√ Trattoria cu specific rapidist - Cum s-a transformat o afacere de familie un punct de pelerinaj pentru rapidişti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
1029145497130784
Dan Vasilescu  •  20 Noiembrie 2015, 09:42

Cat de marsav trebuie sa fii ca sa scrii "bucăţi imense de beton " iar in imagine sa se vada ca se desprinde TENCUIALA nicidecum BETONUL. Dar cand habar n-ai de realitate poti sa scrii ORICE, pe principiul "Hartia suporta multe" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oricum stadionul arata destul de RAU !

khal_37
khal_37  •  20 Noiembrie 2015, 00:44
Postat de reddogsv pe 19 Noiembrie 2015, 13:35

Articol mai mult decat tendetios care are un singur scop. Mutarea meciului pe un stadion neutru in speranta ajutorarii fcsb-ului care nu mai are identitate, fara suporteri, plin de indisponibilitati, fara casa, fara masa .Mai exact, incertitudine generalizata! Iar ca sa arati dedesubtul scaunelor pt putin mucegai si muschi....Or, asta nu afecteaza structura de rezistenta a stadionului, cel mult aspectul. Le e frica de ,,iadul'' din Groapa! Toata lumea le meci!

Lasa ca acum , cand Lipa e ministru, cu Badea si Turcu vor face cu mult mai multe dacat a facut generalul izmanar si psd-ul comunist pentru Steaua. Mai discutam asta in cateva luni...sa nu uitati, am inceput discutia in noaptea de black friday 20/11/2015. De nu o sa ajungeti voi mai rau ca Steaua. Nici macar nu o sa apucam macar sa radem de voi, asa cu repeziciune se vor desfasura ostilitatile.

khal_37
khal_37  •  20 Noiembrie 2015, 00:41
Postat de zecs93 pe 19 Noiembrie 2015, 17:18

sa nu uitam de celebrul Julio Cesar care a jucat la Real Madrid,Benfica,Olympiacos,Milan si care cand a jucat in primu meci ( asta nu o s-o uit niciodata) la pus un adversar in fund si totusi la accea vreme stiu ca l-am adus si pe ala tot pe o suma frumusica, singura oara cand am dat bani pe un fotbalist ( si ma refer la bani nu la frimituri) a fost cand l-am adus pe torje de la timisoara pentru 2 milioane care la vremea aia era asurzitor de scump, bine ca si acum e tot scump dar pentru perioada aia era incredibil !!!

Ma da eu nu inteleg o treaba...de ce aruncati voi mereu pisica moarta in curtea vecinului. Ce e asa greu de inteles. ACUM pisica moarta e in curtea VOASTRA!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează