FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO EXCLUSIV Noi imagini din baza FCSB de la Berceni! Gigi Becali s-a ținut de cuvânt cu hrana bio :) + ce s-a mai construit + planul pe care patronul l-ar pune la cale împreună cu Olăroiu

FOTO: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor) +28   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 10:00

Academia FCSB-ului de la Berceni este în plină dezvoltare. Se lucrează la foc automat și acest lucru se vede. De la săptămână la săptămână în curtea fostei fabrici de betoane Arcom, apare câte un nou teren sau un cămin pentru juniori sau seniori. Și asta nu e tot.

Gigi Becali a ordonat să se facă și o fabrică de mezeluri, semn că proiectul pe care FCSB îl are la Berceni este unul serios și se iau în calcul toate detaliile: cele mai bune condiții pentru antrenamente, sală de forță ultradotată, se pune accent și pe relaxarea jucătorilor, dar și pe alimentația lor.

"Ca să te bați cu cei mari trebuie să fii la nivelul lor ca alimentație și ca sănătate. Fără alimentație și medicină n-ai cum. D-aia jucătorii noștri vor mâna numai bio: ouă, lapte, carne, toate bio. O să fac o fabricuță de mezeluri, le dau copiilor și acasă când pleacă de la antrenamente, ca să mănânce bio și acasă", a mărturisit Gigi Becali.

Au apărut găinile :)

Lângă unul dintre terenurile sintetice și două dintre căminele construite a apărut o mică grădină, împrejmuită de gard. Surpriză, înăuntru este un coteț și câteva găini. Nu doar atât, ci și un solar improvizat. 

Se pare că până la fabrica de mezeluri, FCSB a pus în aplicare planul legat de ouăle și legumele bio. Mai este nevoie de câteva luni pentru ca totul să fie gata, însă cert e că la Berceni lucrurile se mișcă.

FOTO: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Prinde contur

GSP.RO a vizitat de curând baza de la Berceni. Acolo s-au construit mai multe cămine pentru seniori și juniori, câteva terenuri de antrenament cu iarbă naturală și artificială.

De asemenea este și o sală de forță utilată la cele mai înalte standarde, iar unii jucători, chiar și de la prima echipă, aleg să locuiască acolo: "Sunt jucători care au vrut să stea aici.

Au Play-station în cameră, sunt moderne, au toate condițiile. În plus ajung imediat la antrenamente, este foarte bine. Oricum, ceea ce vedeți acum nu e totul. Încă se construiește", susțin surse GSP.RO.

FOTO: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Face stadion cu Oli?

Aceleași surse au explicat pentru Gazeta Sporturilor că Gigi Becali ar avea în plan chiar să construiască un stadion, pe terenul din fața locației unde se află acum baza de pregătire. Nu dorește un stadion foarte mare și n-ar fi singurul care ar investi.

"S-a discutat la un moment dat să se facă un stadion acolo. Ar fi băgat Gigi bani, cu Olăroiu și alți oameni potenți financiar. E un plan pentru viitor, vor vedea dacă îl vor putea duce la bun sfârșit".

Mai multe imagini în galeria foto!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
1454018411322551
Sirbu Jeni-violeta  •  24 Noiembrie 2017, 22:45

Mult succes in continuare! Felicitări pentru tot ce se realizează pentru a face o academie unica in Romania !Forța FCSB !

ionut_adventist
ionut_adventist  •  24 Noiembrie 2017, 21:59
Postat de ando89 pe 24 Noiembrie 2017, 16:29

De acord, consideră că ne-am strâns mâinile, în lumea bună ține loc de contract:)

Am luat ban chiar atunci si n-am mai apucat sa-ti raspund. Sigur, ando, "a gentlemen's agreement" e sfanta pt cei care n-au maniere de pipera sau rin

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Noiembrie 2017, 20:53
Postat de conasu_boeru pe 24 Noiembrie 2017, 20:44

***

Huooo..... cenzuriștii din Coreea de Nord !!!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează