FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Imagini de la antrenamentul FCSB-ului de azi! Teja și Matei, din nou în echipamentul roș-albaștrilor

FOTO: Cristi Preda +31   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 13:59

Mihai Teja a susținut azi primul antrenament ca antrenor al FCSB-ului, în baza echipei din Berceni. Tehnicianul i-a avut la dispoziție, printre alții și pe Florentin Matei, revenit la FCSB, formație la care a mai jucat până la 17 ani, dar și pe Hristo Zlatinski. 

Despre bulgar patronul de la FCSB a spus că nu va mai face parte din lot și că va fi cedat în această iarnă. Cel puțin pentru un moment acesta încă se antrenează alături de restul colegilor. 

FCSB va pleca mâine, 10 ianuarie, în cantonamentul din Spania, unde va sta până pe 24 ianuarie. Tehnicianul de 40 de ani a moștenit locul de cantonament ales de omologul său, Dică, înainte să fie demis de Becali.

Steliștii vor merge la Marbella și vor fi singura echipă din primul eșalon care face pregătirea în altă țară decât Turcia! Restul de 13 echipe vor merge în Antalya și împrejurimi.

FOTO: Cristi Preda +32 FOTO

Amical cu Dinamo Kiev

FCSB şi-a stabilit primul meci amical din această iarnă. Echipa preluată de Mihai Teja va întâlni, printre altele, pe Dinamo Kiev, pe 23 ianuarie. FCSB va pleca în Spania pe 10 ianuarie. 

IATĂ PROGRAMUL COMPLET:

- 17 ianuarie - FCSB - FC Luzern (Elveția)
- 20 ianuarie - FCSB - Shanghai Greenland Shenhua FC FC (China)
- 23 ianuarie - FCSB - FC Dynamo Kyiv (Ucraina)
*orele vor fi anunțate în perioada următoare

FCSB va juca primul meci oficial în 2019 sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14:00. Echipa lui Mihai Teja o va întâlni în deplasare pe Dunărea Călărași.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  09 Ianuarie 2019, 18:43
Postat de herman25 pe 09 Ianuarie 2019, 17:09

Ce prosti, stelisti, ros albastri si ei sunt in negru:)))

Care stelişti ? Cei īn roş-albastru sunt la Cheile Grădiştei....

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Ianuarie 2019, 18:40

Dică locul 2 înlocuit cu Teja locul 8 ??? Probabil ca Dică a cerut si el salariul pentru Sărbătorile de Iarnă si i-a fost fatal.... Téjà vu sau Déjà vu ?

herman25
herman25  •  09 Ianuarie 2019, 17:09

Ce prosti, stelisti, ros albastri si ei sunt in negru:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează